Asociatia Fotbal Club Rapid Bucuresti raspunde campaniei de denigrare dusa in ultimul an impotriva sa

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

Asociatia Fotbal Club Rapid Bucuresti, a postat pe pagina oficiala de facebook un comunicat in care raspunde punct cu punct tuturor denigrarilor la care a fost supusa in ultimul an. Va redam in intregime textul publicat si va invitam sa-l comentati, dupa ce l-ati citit in intregime:

ATI MINTIT POPORUL CU…..EMBLEMA!

Nu, nu vom vorbi despre ultimul articol de presa. Probabil organele statului, daca vor considera ca este necesar, se vor implica. Si nici nu vom vorbi despre decizia instantei de joia trecuta. Cum am spus mereu pana acum, lasam justitia sa-si spuna cuvantul.

Vom vorbi despre campania de denigrare a Asociatiei Fotbal Club Rapid Bucuresti, campanie mizerabila, ce dureaza de ceva timp, ce este condusa de autointitulatii aristocrati, promotorii tentativei de cover-version ai Rapidului. Au zamislit un plan diabolic in al carui capcane au cazut atat primarul sectorului 1 cat si lichidatorul judiciar al FC Rapid SA!

Ei, care se prezinta ca persoane onorabile, care acuza tot, dar ascund faptul ca au avut legaturi cu ‘’calaii’’ Rapidului – Copos si Moraru, asa cum chiar ei i-au denumit. Cu primul au fost asociati, iar pe al doilea l-au decorat cu ocazia marii realizari a retrogradarii Rapidului. 
Sunt mai multe subiecte ale acestei manipulari marsave din partea unora, asadar le vom lua pe fiecare pe rand.

Prima. Faptul ca George Copos este in spatele AFC Rapid. Poveste trambitata vehement, si care a fost preluata din pacate, de multi rapidisti. Pai, vara aceasta, Ovidiu Burca cat si domnul Copos au declarat public ca George Copos sustine proiectul academia.
Dovada aici
Asadar dragilor, cine pe cine sustine?

O a doua chestiune vehement prezentata de catre cei care compun ce a mai ramas din clubul aristocratic si fanii lor, este aceea afilierii la sfera politica. Da, anul trecut, constransi de situatia financiara, am acceptat ajutorul domnului Bogdan Diaconu, lucru ce ne-a adus ceva prejudicii de imagine. Tinem minte ca unii au fost foarte vocali spunand ca nu trebuie ca Rapidul sa fie asociat cu politicul. In primul rand, prin acele declaratii au recunoscut care este Rapidul. Dar, ulterior in aceasta vara, ei aristocratii, care au fost foarte vehementi fata de asocierea AFC Rapid cu Bogdan Diaconu, s-au prezentat direct in fata politicului, acceptand ca numele Rapid sa fie pus gaj , doar ca ei sa fie parte din ecuatie, afirmand chiar in sedinta de la primarie ca ei semneaza orice, chiar in ziua respectiva !!! Pai stimabililor, ce facem, parca duceam un spirit mai departe, nu?!?

O a treia mare dezinformare a fost aceea ca AFC Rapid nu a dorit sa fie parte din proiectul primariei. Exceptand iesirea in interes personal a domnului Dumitru Tudor, iesire care ne-a susprins si pe noi, nu noi ne-am opus, ci n-am fost vruti de la inceput. Totul a fost o diversiune, dar trebuia cineva gasit tap ispasitor. Si va si dovedim premeditarea. Pe 13 iulie, a avut loc celebra intalnire de la primarie, iar pe 14 iulie, primarul sectorului 1 ne transmite o adresa prin care ne solicita ca pana pe data de 17 iulie, ora 12.00 sa depunem cerere de afiliere la CS Miscarea CFR, si de asemenea sa dam o declaratie prin care renuntam la toate drepturile prezente si viitoare asupra brandului Rapid. Insa, pe 13 iulie, IN ACEEASI ZI CU INTALNIREA, PRIMARIA TRANSMITE CATRE LICHIDATORUL FC RAPID SA, SOLICITARE DE INCHIRIERE A SIGLEI, SOLICITARE IN CARE PRECIZEAZA CA VA INFIINTA O NOUA ENTITATE! Pai, CS Miscarea CFR exista tocmai din anul 2005. Asadar, totul a fost doar un joc de imagine, ca papusarii acestui cover version al Rapidului, sa-si poata justifica actiunile. Atasat, aveti si documentele.

Si am ajuns si la mult discutata problema a datoriilor AFC Rapid. Datorii ce dateaza din perioada anterioara nasterii FC Rapid SA. Perioada in care clubul aristocratic a fost si el parte al AFC, 2002-2006! Atasat aveti dovada.

Cu aceasta ocazie dorim sa-i multumim domnului care a servit articolul aparut in publicatia Fanatik. Ne-a atras atentia ca de la 31 decembrie 2016, datoria AFC a crescut cu 8,500 de lei. Sa zicem ca pana la finalul anului se va mari pana la 10,000 lei. Datoria principala, ce dateaza de circa 10 ani, este de 187,000 lei, iar restul, pana la 2,200,000 lei sunt penalitatile si dobanzile statului. Pai daca intr-un an datoria a crecut doar cu maxim 10,000 lei, ne face sa ne puna pe ganduri ca modul de calcul al ANAF nu este corect. Nu intelegem cum o datorie de 187,000 lei sa se mareasca de peste 11 ori? Probabil auditul pe care l-am inceput ne va lamuri temerile si daca ceva va fi dubios, ne vom cauta dreptatea si in acest caz in instanta.

Asadar, nu stim cat am fost de convingatori cu aceste randuri, dar trebuia odata sa raspundem acelor persoane care au adus acuzatii grave Asociatiei Fotbal Club Rapid Bucuresti. Si am vrut ca raspunsurile noastre sa fie insotite si de dovezi. Concluziile le trageti voi!

In incheiere, dorim sa-i transmitem domnului vicepresedinte, se stie el care, ca indiferent de conjunctura, Rapid se scrie cu R mare!

P.S. Nu esti infrant decat in momentul in care renunti!

58 COMENTARII

 1. Uite exemple:
  interlocutor-ul – corect, interlocutorul;
  cind – corect când;
  fara, fără;
  sint – corect sunt
  cimpii – corect câmpii;
  si mai sunt câteva, dar nu mă mai obosesc!
  Ce analiză de text mai vrei?
  Ne obosești și ne faci de râs și scest site! Una sunt greșelile accidentale și alta e persistența în subcultură! Apoi emite judecăți de valoare și opinii. De alde voi ați deturnat și ucis spiritul Rapidului! Stați în oasele șiprostia voastră! K de la Kent? Aha!

 2. Nico nu poti incepe un „drum nou” lovind in stanga si in dreapta, voi sunteti singurii vinovati, din primul moment de dezbinare trebuia sa va opriti. Scopul nu era acela de a obtine banii Primariei, scopul vostru era sa UNITI toate factiunile, briganzile etc la un loc Sa fim seriosi cu 3-4000 de oameni in tribune promovam cu usurinta fara banii primariei.Acum ce mai faceti ? Proiectul Academia a murit , numai cine nu stie cum merge justitia poate afirma ca se rezolva in timp util. Si in 2019 veti sta prin tribunal in cautarea indentitatii iar pana atunci hotararea judecatoriei este EXECUTORIE , adica trebuie sa va schimbati numele inaintea inceperii returului, Primarul sta cu sabia lui Damocles deasupra capului rugandu-se sa nu ii faca careva plangere penala. Ma opresc aici cu toate ca ar mai fi multe de spus. O zi buna sa aveti

 3. Liviu k., tovarăş în rapidism. Nu suntem nici prieteni, nici amici (deşi probabil ar fi un câştig pentru amândoi), nici colegi, nici măcar cunoştințe.
  TOVÁRĂȘ, -Ă, tovarăși, -e, s. m. și f. 1. Persoană considerată în raport cu alta, de care este legată prin viața sau prin activitatea dusă în comun sau prin lupta pentru aceeași cauză.

 4. Nu-mi vine sa cred. De 40 de ani sunt prezent pe stadioane la meciurile Rapidului si nu am vazut niciodata atata ura intre rapidisti. Singura explicatie care o gasesc este ca unii din cei ce comenteaza sunt ” acoperiti „. Cu grade sau fara. Eram o forta si pentru unii e mai bine sa disparem. Daca vom reusi sa iesim din mocirla asta va fi o minune. Pacat.

 5. Admin, am o mare rugaminte la tine: interzi-le postacilor PSD sa mai scrie aici! Da dovada ca esti rapidist adevarat si interzi sa mai apara comentariile jegurilor astea pe site!

 6. minjiti memoria lui dan coe , atribuind numele lui unei clone (fictiuni)
  unde vezi tu pauza ???
  hotii striga hotii !
  de 24 de ore va „dezfiintez” comunicatele mincinoase , si ca mine inca 5-6 suporteri adevarati
  clonele voastre mint si cind respira

 7. trebuie sa recunosc :asta cu „tovarasul ” na-m inteles-o nici eu
  draga liviu stefan , cred ca ar trebui sa ne explici ce ai intentionat.
  poate tovaras de drum , de idei ?
  sau poate o simpla eroare (neatentie ) de scris

 8. Daniel, dupa cum vezi: PAUZA… postacii au ramas fara argumente si fac gargara spunand ca noi suntem ca ei… ei bine noi nu suntem ca ei… noi daca ne uitam in oglinda si nu e ceea ce vrem, luptam sa indreptam, nu spargem oglinda! Dar e bine ca stim ca ne luptam cu viermi virtuali…

 9. Eu înțelesesem mai devreme treaba cum sta dar mulți nu înțeleg! Sa explic eu simplu: Rapid SA a închiriat atât AFC Rapid-ului cât și Academiei Rapid aceleași lucruri, deci dreptul de marca a devenit neexclusiv pentru ca nu văd sa scrie nicăieri in vreun contract termenul „exclusiv” sau „drepturi exclusive” ,(însemnând numai, doar lui x, exclude o alta parte sau Terta parte de la negocieri pe subiectul enumerat) deci e ca la piața și deservește scopuri exact cum coexista o perioada Pepsi-Cola și Coca-Cola. Și chiar de ar fi scris exclusiv pt AFC Rapid , faptul de a lua înaintea lor in folosință Academia drepturile respective, face dreptul neexclusiv si funcționează pe dreptul de preempțiune, in ideea de primul venit și primul servit, dar numai cu Rapid SA se poate negocia dreptul de exclusivitate a folosirii mărcii și numai ei i se poate imputa încălcări de înțelegeri și nu Academiei. Deci domnul Manoliu intentează procese ca e procesoman și vrea sa se îmbogățească din procese?! Procesul acesta pe care îl intentează împotriva Academiei nu are temei după cum am explicat mai sus și poate dauna deja multimii datoriilor deja acumulate. Domnul Manoliu sper sa nu mai vadă alte cluburi ca pe dușmani sau adversari, oricând ar putea fuziona cluburile astea, dar singurul fapt pentru care sunt organizate așa e nivelul de juniori aproape dispărut și nesusținut. Când a mai văzut domnul Manoliu juniori crescuți și promovați in capitala?! ca pana acum au fost doar juniori din alte orașe aduși direct de la țara și nu au impresionat și au dat de bani cum a venit Golofca din Moldova și s-a dus la prostituate. Sa ne amintim și de jucatori adulti, de dezamăgirea Bădoi venit acum mulți ani la Rapid. Nimeni nu își amintește de el dar a dat cu batul in balta, nu a arătat cine știe ce.

 10. liviu k. – da dovada de onoare si pe deasupra investeste si in viitorul tau: spune-le sefilor tai sa-si pastreze banii pentru un avocat bun la apelul care urmeaza! daca nu faci asta s-a terminat. ei vor gasi alte metode, dar tu vei ramane fara paine!

 11. ai dreptate ! de ce sa mai asteptati citiva ani ?
  mergeti pe mina lui manoliu , si in 3 ani sinteti in ljga 1!

 12. „ingervisiniu” „dezamagit ” de proiectul primariei !
  daca „toate echipele de provincie sint sprijinite de primarii” , vii la vorba mea(eu o spun de luni de zile) , surprinzator pentru o clona manolesciana !
  dar voi nu , voi sinteti a.f.c.-ul lui manoliu !nu aveti bani de stadion , nu aveti bani sa ajutati putinii jucatori ce v-au ramas , la voi antrenorul munceste voluntar , la meciuri asista 10-20 de oameni , dar voi sinteti rapid si nu puteti accepta sa fiti ajutati de vreo primarie ( stai linistit ca nici o primarie nu vrea sa va ajute) !!
  saraci dar mindri !
  mai bine zis , gargara pentru prosti !
  p.s cum naiba , in ciuda principiilor afisate (saraci dar onesti), ai crezut in proiectul academiei ?
  bai , aia care va scriu textele sint chiar asa de out ?

 13. la asemenea insulte , n-ar trebui sa raspund , metoda fiind arhicunoscuta : cind nu mai ai argumente , acuzi interlocutor-ul de agramatism , fara a da exemple .
  si totusi , avind in vedere ca e pentru prima oara in viata cind cineva ma acuza ca sint agramat , si pentru a-ti demonstra, ca bati cimpii , te-as ruga sa-mi faci o analiza pe text si sa-mi exemplifici gravele mele lacune !!

 14. superb noss , ca intotdeauna !
  si tu , si liviu stefan , si nico ,si avifcrb, si andreW , si multi altii , rapidisti reali, aveti (avem) datoria sfinta fata de rapid , sa va spuneti parerea , pentru a infringe campania furibunda si desantata a clonelor (fictivilor) a.f.c manoliu

 15. nico ,jos palaria in fata comentariului tau
  cu o singura remarca (adaos) :din cauza dragostei noastre pentru rapid , o mina de idioti si interesanti isi bat joc de sentimentele noastre , incercind sa ne distruga sperantele noastre
  eu am mai spus-o de citeva ori :
  nu sint sigur ca proiectul academia va reusi , dar cel putin el ne lasa ,deocamdata, niste sperante .
  pina nu de mult cind vroiam sa-mi amintesc de vilvataia giulestiului , intram pe youtube , vizionam filmulete din parcursul european din 2006 si plingeam in hohote , de intra nevasta-mea val virtej in camera mea intrebindu-ma speriata ce s-a intimplat.
  incepind de anul acesta ,am inceput sa ma duc pe stadion sau sa revad pe youtube meciul cu steaua , cind cei 10,000 de rapidisti au stupefiat intrega suflare fotbalistica determinind fotbalisti si suporterii altor cluburi (nu mai vorbesc de ziaristi) sa ramina extaziati de ceea ce inseamna spiritul rapid-ului .
  si asta datorita academiei, sau mai bine zis , sperantei care a incoltit din nou in sufletele noastre !!
  si vin aici 2-3 nemernici mincinosi , gunoaie umane ,cu interese materiale super vadite , si inventind un sprijin de masa fictiv , care incearca sa-i prosteasca pe eventualii naivi, cu devize de genul „saraci dar cinstiti” , mai bine in liga a4-a decit iobagi p.s.f , etc.etc.
  nico , ma astept de la toti cei ce gindesc ca noi , sa nu taca , sa-si verse durerea si speranta din suflete
  daca este ceva ce ma pune pe ginduri , este incapacitatea academiei de a creea un sait normal , de calitatea tehnica si grafica a acestui sait ,si mai ales cu stiri si comentarii proaspete (ieri ultima stire era din 05/11 cu „achizitionarea caietului de sarcini”!!!!!
  din motive neclare NU REUSESC.
  am scris si lor pasul meu (ieri) dar ma indoesc ca sint capabili
  si ar mai fi ceva : observati cum „comunicatul a.f.c.” se termina cu o gaselnita aiurea in tramvai
  „RAPID SE SCRIE CU R MARE ”
  ea a fost folosita de admin-ul sait-ului de mai multe ori cind intentiona „sa ia peste picior ” cite un user nu pe placul lui .
  asta inseamna una din doua : ori manoliu e unul si acelasi cu rolul de admin , ori admin.-ul e cel ce scrie aceste comunicate .
  DE FAPT E CAM TOT UNA !
  hotariti-va si spuneti-ne si noua !

 16. Ma tot gandeam…sa mai scriu ceva…? Pentru ce? Observ ca nu mai trebuie sa ne atace stelistii (in special) sau dinamovistii (mult mai putin). Noi ne dam in cap singuri, cu mai multa forta decat orice dusman. Observ ca argumentului cum ca trebuie performanta, i se raspunde cu lozinca lui Iliescu din ’90, cea cu „sarac si cinstit” ! Caci unii interpreteaza folosirea banului public (conform unei legi, nu uitati !), drept hotie si se jura ca nu vor mai merge sa vada Academia PSD-ului ! Si iar remarc cum handbalistele de la CSM umplu salile cu oameni, care numai la Firea nu se gandesc cand joaca Neagu (deh, or fi toti membrii de partid) sau pe cei din Craiova ce-si doresc victorii pentru echipa Olgutei ! Bun, noi suntem altfel, suntem frumosii nebuni ai Giulestiului, noi vrem sa jucam cu Romprim sau Asalt, lasa sa promoveze Steaua, ce n-am mai stat in B (dar vezi tu, era B, nu liga 4) ?! Noi asteptam marele investitor (dupa ce i-am dus coliva lui Copos…), fara sa ne dam seama ca, incet, incet, nu o sa mai bage nimeni in seama o echipa cu un pumn de suporteri si fara stadion !
  Chiar daca Tudorica nu mai poate canta stingerea, cortina e pregatita sa fie trasa…Pacat, mare pacat…

 17. N-am nicio problema cu AFC-ul, in afara datoriilor. De cand sunt ele e irelevant, ideea e ca proiectul a nascut mort. Ca sa platesti asemenea datorii din liga 4-3-2 e nevoie de minti extrem de luminate si ceva potenta financiara. Din pacate AFC-ul n-are niciuna nici alta si nu convinge oricate documente ar alege.

  In fine, din punctul meu de vedere sa apara 3-4 Rapiduri si sa ajunga toate in liga 1, as fi extrem de bucuros. Dar la cum se prezinta situatia avem doar 2 si niciuna cu sanse reale.

 18. Salut domnilor rapidisti ! Daca-mi permiteti, vreau sa apreciez comentariile foarte bune ale prietenilor nostri, liviu k si liviu stefan. Argumentate, logice si cu mult bun simt. Observ ca pe alocuri discutiile mai derapeaza un pic si cred ca ar trebui sa avem cu totii grija. Ma doare mult pentru tot ce am pierdut noi, rapidistii, iar una dintre cele mai de pret valori ce ne caracteriza era unitatea ! Vad ca s-a inceput si pe-aici
  cu ,, ai grija cu gramatica, vezi ca … ” si cred ca mai ales atunci cand nu mai sunt argumente.
  Eu, chiar daca nu practic acum, sunt si profesor si credeti-ma ca numai grija de a scrie perfect aici nu o am. Cand trimiti un articol la ziar, spre exemplu, ai zilnic ,, mintea limpede ” de serviciu sa vada tocmai greselile gramaticale, cele de exprimare nu intra in discutie. Ce sa facem, sa ne ducem cu postarea sa ne-o corecteze un profesor de romana, ca ne iau la misto rapidistii nostri, ca nu vorbim corect ! Pai eu sunt mandru de rapidistii nostri vocali, cat de bine vorbesc cand au de vorbit ( Sumi, Nico, Sapunaru, Alex Ionita II etc )
  Afc-ul ne-a cam obisnuit sa tot scoata capul cu cate o chestie de-asta ieftina de primarul suparat pe sat.
  Tot ma intreb si am intrebat si aici, cine e Manoliu ( imi pare rau, sunt un ignorant, inca nu stiu cum arata acest mare si sincer rapidist ) de ce crede el ca are ceva din Rapid ?
  Afc-ul are datoria sa devina o mare echipa si sa aduca suporterii in tribune ! Timp de un an de zile nu a reusit, pentru aceasta realitate nu poate fi invinuita Academia, nu ? Uite Dragos, spune-ne tu macar de ce nu a reusit Afc ceea ce a reusit Academia inca din prima etapa ! Si care este perspectiva afc-ului, ce relatie ar vrea sa aiba cu suporterii Rapid-ului ? Ce viziune are in acest moment Afc-ul ? Unde vrea sa ajunga, cum si cu cine ? Oricum, Afc-ul a demonetizat si bruma de identitate pe care o mai avea vechiul Rapid: vorbesc rapidistii apreciati, Pancu, Nico, Sumi, degeaba ba, zero, dar gata ma , liniste, acum vorbeste,, Asociatia Fotbal Club Rapid Bucuresti ”. Pai baieti, comunicatele astea sunt ale lui Manoliu, un frustrat care crede ca Rapid-ul este al lui ! Noi, rapidistii, ar fi trebuit sa ciulim urechile si sa stim ca urmeaza ceva important cand auzeam de ,, Asociatia Fotbal Club Rapid Bucuresti ” dar de unde, acum ne-am invatat, vorbeste Manoliu, are el Rapid-ul de la ..cine ? De la cine il are ma Dragos ? De ce nu l-a salvat cand inca mai era in Liga I ?
  Incep sa-mi pierd speranta, am inceput sa avem rapidisti sub acoperire, zici ca ii pune cineva sa faca rau Nu mai fiti ba gica-contra, faceti ba un Rapid mare, fapte ba, nu vorbe !!!

 19. Ceea ce ai scris este o manipulare grosolana. La infiintarea SA-ului AFC a dat lotul de jucatori. Apoi documentele vorbesc de la sine pentru cine stie sa citeasca.Vroiati un proiect curat cu spirit visiniu? Foarte bine ! Va uneati cu T2, Miscarea CFR si gata sau un alt club nou infiintat cu indentitate proprie. Dar nu voi Batman Batman si zvaar cu doctorul peste parapete. Acum va deranjeaza ca apar documentele la iveala? Ghinion !

 20. Alt Liviu…. Mai sunteți mulți acolo? Măcar tu nu ești analfabet și agramat ca celalalt Liviu.

  P. S. I-l și pe celalalt Liviu și fa cu el un pic de gramatica, dă-i niște cărți sa citească, nu de altceva dar va faceți de ras cu el.

 21. Câți sunteți cu numele de liviu k? Unul scrie putin corect gramatical,celalalt scrie incorect total.

 22. „AFC răspunde campaniei de denigrare dusă de un an împotriva sa”? Care denigrare? Din partea cui? Când Academia Rapid a făcut referire la voi a făcut-o cu eleganță, chiar cu empatie, cu respect pentru numele pe care și voi îl purtați.
  Voi 3 (Manoliu, autorul articolelor și încă 1, postac), chiar nu aveți nicio limită în demagogie, ură și cinism?
  Nici voi și nici Academia Rapid nu sunteți SC FC Rapid SA; la înființarea echipelor, ambele ați avut, ca elemente de continuitate, denumirea, stadionul Giulești și foști juniori ai SC FC. Academia Rapid a avut, însă, ceva esențial în plus: jucători emblematici ai Rapidului, însemnele și masa suporterilor Rapidului. Cu timpul, s-a mai evidențiat o diferență: spiritul Rapidului.
  Atâta rău cât faceți voi Rapidului nu au reușit să ne facă nici comunismul, nici Steaua, nici Dinamo.
  De când și-a făcut AFC echipă am avut o simpatie pentru ei, până recent; ceea ce fac, însă, consecvent, îmi provoacă doar repulsie. Aceștia sunt dușmanii Rapidului, vopsiți.
  Despre comunicatul în sine: o amestecătură de lozinci cu trunchieri de adevăr, fără nicio substanță. Tovarășul liviu k. a făcut o analiză pertinentă. După cum se vede, e greu să prostești oameni de un anumit nivel (de intelect și/sau rapidism). „Îmtâmplător”, a fost publicat la 17:30, când nu mai avea cum să vă răspundă cineva de la Academia Rapid, în speranța că veți suci mințile unora până a doua zi.

 23. Comentariile pertinente sunt aprobate mai greu. Am pus un comentariu aseară și încă e „awaiting moderation”, deși altele, mai recente, au apărut deja. Să nu cumva să subminăm efectul de manipulare al articolului. Poate va apărea cândva, când deja articolul va fi vechi și va fi fost deja citit de toți cei interesați.
  Cu astfel de tactici vreți voi să dobândiți credibilitate?

 24. „iobagi p.s.d” bati cimpii
  se vede clar cum toti fictivii de pe acest sait folositi aceleasi argumente (psd) ceea ce denota clar ca toate aceste luari de pozitie sint scrise de una si aceiasi persoana !

 25. ce fel de acte , ce fel de dovezi ?minciuni marca h.m
  inca odata , cititi ce a declarat tudor despre „rolul” jucat de h.m in eoisodul creerii unei noi entitati .el este o marturie imbatabila si neutra despre cine este si ce vrea h.m
  voi , asa zisii suporteri a.f.c. manoliu , sinteti doar niste nume inventate care incearca sa induca in eroare anumiti rapidisti naivi , lasind impresia existentei unui puhoi de oameni oripilati de „masinatiunile”academiei .
  puhoiul ala cuprinde in practica 2-3 oameni care trag sforile pe acest sait , blindati fiind de zeci de suporteri inegzistenti

 26. „AFC răspunde campaniei de denigrare dusă de un an împotriva sa”? Care denigrare? Din partea cui? Când Academia Rapid a făcut referire la voi a făcut-o cu eleganță, chiar cu empatie, cu respect pentru numele pe care și voi îl purtați.
  Voi 3 (Manoliu, autorul articolelor și încă 1, postac), chiar nu aveți nicio limită în demagogie, ură și cinism?
  Nici voi și nici Academia Rapid nu sunteți SC FC Rapid SA; la înființarea echipelor, ambele ați avut, ca elemente de continuitate, denumirea, stadionul Giulești și foști juniori ai SC FC. Academia Rapid a avut, însă, ceva esențial în plus: jucători emblematici ai Rapidului, însemnele și masa suporterilor Rapidului. Cu timpul, s-a mai evidențiat o diferență: spiritul Rapidului.
  Atâta rău cât faceți voi Rapidului nu au reușit să ne facă nici comunismul, nici Steaua, nici Dinamo.
  De când și-a făcut AFC echipă am avut o simpatie pentru ei, până recent; ceea ce fac, însă, consecvent, îmi provoacă doar repulsie. Aceștia sunt dușmanii Rapidului, vopsiți.
  Despre comunicatul în sine: o amestecătură de lozinci cu trunchieri de adevăr, fără nicio substanță. Tovarășul liviu k. a făcut o analiză pertinentă. După cum se vede, e greu să prostești oameni de un anumit nivel (de intelect și/sau rapidism). „Îmtâmplător”, a fost publicat la 17:30, când nu mai avea cum să vă răspundă cineva de la Academia Rapid, în speranța că veți suci mințile unora până a doua zi.

 27. In sfârșit clarificări, dar…exista ideea ca Entitățile astea ale statului sa finanțeze, nu sa își înființeze propria echipa! Deja vor fi jucatorii/ juniorii de la 2 echipe precum AFC și Academia cel puțin care vor migra și s-ar putea sa nu poată fi atrași ușor sub titulatura clubului de AMFB. CFR mai mergea, ținând cont de istorie. Timpul trece și s-ar putea ca mafia pariurilor si nivelul de trai sa forțeze o migratie nu numai sportiva si de populație si mai accentuată! Eu deja încep sa învăț limbi străine exotice, plus facultate, sper ca azilant sa fiu bun de primit! Cunosc oameni care au migrat și au reușit, trebuie sa te gândești doar la ce valori dorești sa aderi! Aici nu e Siria, dar mai rău ca Siria, te trezești sclavul banilor!” Nimic nu e mai rău ca persecuția, nici moartea!”

 28. toate echipele de provincie au ca sponsori primaria locala,asta nu inseamna ca si Rapid trb sa faca parte din gramada celor multi…In tarile europene nu mai exista echipe sustinute din banii statului si noi tocmai cu Rapid vrem sa facem asta?
  Ne plangem de mila,dar de ce nu vin suporterii aceia care zic ca Rapidul este al lor sa puna bani din buzunar sa ajute echipa? v-ati obisnuit sa luati totul pe gratis dar nu sunteti in stare decat sa va certati aici pe fb..
  credeam in acest proiect al academiei dar acum sunt dezamagit,si nu voi mai merge pe stadion mai ales ca am auzit si varianta ca Pancu ar fi in spatele afaceri cu tricourile….Numai interese peste tot…Oameni mici interese mici…Adevarul o sa iasa la iveala numai ca vom mai pierde inca niste ani…

 29. Foarte bun rezumat! Bine punctat! Ati uitat ,totusi, un amanunt care va demoleaza toata teoria! Poate ne explicati si de ce acest proiect nu s-a inceput sub tutela miscarii cfr cum bine reiese din acele acte!? Acesti oameni din conducerea AFC vin cu acte, dovezi palpabile si noi ne facem ca nu intelegem limba romana ca Raducioiu!!

 30. domnul tudor , propaganda falsa.
  altceva nu aveti , decit sa o faceti pe oripilatii de p.s.d !
  cred ca 2/3 din echipele profesioniste de fotbal din romania(ligile 1-3) sint finantate cel putin partial de primarii.primarii care in proportie de 60-70% sint conduse de primari p.s.d , alesi de poporul roman prin vot democrat !
  poate va oripileaza poporul roman !asta-i alta problema , a dumitale , nu a mea

 31. in tot ce postati pe acest sait („comunicate a.f.c”),se observa cu usurinta ca vedeti in rapidisti niste redusi mintali
  hai sa va spun si eu modesta mea parere :
  1) nu inteleg in ce consta „planul mirsav” al aristocratilor ?
  faptul ca vazind nenoricirile care s-au abatut asupra echipei iubite (rapid) au cautat solutii de-a o lua de la capat ?
  ei pur si simplu nu au vazut nici o sansa in a merge pe mina unui individ care nu a fost in viata lui rapidist (manoliu ) el fiind un simplu functionar adus temporar de copos , si a unei asociatii care a fost golita inca din 2009 de orice fel de bunuri (materiale sau patrimoniale si aruncata la cos de acelasi copos (impreuna cu niste datorii)
  in aceste conditii au cautat o platforma curata de datorii si care sa nu fie controlata de un individ care nu are nici un merit
  2) intrebat pe cine sustine in „razboiul” de mostenire ” , a declarat ca sustine(moral , ca suporter, nu financiar ) academia , pentru simplu fapt ca ea detine , deocamdata temporar,prin inchiriere , culorile , emblema , insemnele f.c.rapid .nimic mai normal si mai corect.
  si din asta incercati sa faceti o anatema ?
  unde nu dadea dumnezeu ca un copos , sa se reintoarca ca finantator al rapidului !
  el este propietarul unui colos financiar (grupul ana ) in timp ce manoliu nu are ,probabil ,nimic, in afara de propriul vis de imbogatire
  3) afiliera politica .
  trebuie sa ai multa obraznicie sa compari osanalele aduse lui bogdan stancu (un neica nimeni , iesit din p.s.d , pentru a incerca sa creeze un partid ultranationalist , practic ca aripa ultras a p.s.d.-uli , si care a esuat lamentabil cu 0,5% in alegeri) cu sprijinul unei primarii emanatia unui vot legal al sutelor de mii de cetateni din sectorul !!
  pai orice primar din lume face parte dintr-un partid , asta compromite din start asocierea la proiectele unei primarii , fiind o asociere politica ?
  pai si copos in sine , in anii de glorie ai rapidu-ului , a fost vicepresedinte de partid si de guvern , si nu a existat nici un rapidist care sa infiereze „imixtiunea politicului” la rapid
  sinteti niste manipulatori mirsavi de opinie , domnilor !!
  4) sedinta de la primarie , o mascarada (?)
  nu domnilor , nu a fost o mascarada !
  cititi bine in scrisoarea primariei : primarul tudorache a infiintat in 03/07/16 o comisie care sa-l consilieze in legatura cu cadrul legal cel mai oportun de demarare a aproiectului rapid .in baza recomandarilor (i s-a atras atentia ca nu poate fi cadru legal o asociatie particulara cu mari datorii la buget) a stabilit ca merge pe mina miscarii feroviare , a comunicat acest lucru partilor (inclusiv a.f.c./ manoliu) si le-a cerut acordul de raliere .
  acordul prevedea acordarea unor procente in conducerea noii formatiuni in schimbul renuntarii la orice pretentii ulterioare.
  pai culmea ar fi fost ca a.f.c.ul sa devina (cu un procent anumit) parte din drepturile noii formatiuni si sa ramina cu dreptul de a o ataca juridic !!
  in paralel (13/07), primaria a apelat la lichidatorul f.c. rapid , tatonind in ce conditii ar putea inchiria sigla si marca rapid , fara a preciza denumirea noii formatiuni .unde-i mirsavia ?
  in 14/07 , primaria le cere lui manoliu si tudor („uns” anterior administratorul a.f.c)acceptul scris , si le da un termen , cu adevarat scurt (17/07) de a accepta conditiile primariei (nas al acestui proiect)
  daca problema era termenul scurt , probabil ca un raspuns prin care ar fi cerut o prelungire de citeva zile , pentru a lamuri toate aspectele , nu ar fi fost respins.
  dar urmare a acelei sedinte , a izbucnit un conflict (legat de impartirea „prazii”) intre manoliu si tudor , soldat cu retragerea lui tudor .
  in aceste conditii primaria si-a dat sema de situatie , si a mers mai departe fara a.f.c
  cine este de vina ? scoateti din boidem declaratia lui tudor dupa acest episod si cititorii se vor lamuri !
  daca memoria nu ma insala , tudor a conchis ca „atita timp cit manoliu va detine acest afc, nu se va putea face nimic” !!!
  daca gresesc (domnule admin), puneti in pagina acea declaratie , pentru a ma corecta !
  5) referitor la datorii
  nimeni nu v-a impiedicat in timp de aproape un an si jumatate (de cind a-ti „reinviat” a.f.c-ul ) sa faceti un audit pentru lamurirea datoriilor si , eventual , pentru diminuarea lor !
  probabil ca nu sint bani pentru asa ceva , dupa cum nu sint bani pentru nimic !

 32. Rapid niciodata n-a fost curat, tot timpul a avut un AC care i-a intepat tot timpul 😉
  Daca era curat era cu mult inaintea lui FCSB / FC STEAUA …

 33. Nahoi… Taci ca deja ești penibil. Aceeași placa da un an de zile. Și în articolul scris de tine in fanafik, aceleași lucruri. Dar la cât creier ai…. Mai mult nu poți. Toată viata ta ai trăit ca un parazit, nu ai construit, nu ai creat nimic. Foștii și actualii tai colegi de presa știu ce spun

 34. De ce sa fim bogati si iobagi psd pentru o zi cand putem fi deocamdata saraci si curati cum am fost din 1923.nu agreez ideea de a iubi un Rapid mai bogat dar fara transparenta si din cate vedem si cu niste probleme de etica.sincer imi doresc foarte mult sa ma bucur de o echipa aflata iar in bataliile ligii 1 dar mai bine astept inca un an sau zece cum suntem obisnuiti noi rapidistii.din partea mea spun pas acestui proiect ambitios dar fragil ca sa fiu indulgent.

 35. voi in primul rand platiti-va datoriile la stat si apoi vorbiti.sunteti falimentari.nu veti nici sa cumparati apa.cu ce vreti sa faceti performanta.

 36. Îmi pare rău sa te contrazic, dar in acest articol se pare ca nu e vorba de orgolii. Ci, pur si simplu, o tentativă de furt a identității Rapidului!!!

 37. da normal ca nu mai manevre fac toți acum când e de luat mereu o rusine ce se întâmpla auzi Rapid condus de un taximetrist!!!! pai clar nu e rapid ca apar nu mai acte compromitatoare cum se vede fiindcă toti vrea avantaje huoooo!!!

 38. Salutare,
  Toate aceste lucruri îmi par mai mult ambițiile unora care se declara rapidiști. Aiurea!! Daca nu exista ceva unitar ne ducem de râpă. O sa rămânem în mocirla ligii a patra mult și bine. Chiar nu vrea nimeni să înțeleagă acest lucru??!! Câtă patima a fost la meciul cu steaua? Avem nevoie de acest spirit care moare încet, indiferent daca se numește AFC sau Academia…exista doar un RAPID!!! ATAT!!! Lăsati ambițiile inutile și personale.