Asalt – AFC Rapid 1-2. Goluri Stan si Braileanu!

AFC Rapid
AFC Rapid a primit cadou

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

Asalt – AFC Rapid 1-2. Victorie in noua oameni! BRAVO BAIETI!

Minutul 90+6 – final!

Minutul 79 – furt pe – fata! Rosu direct lui Dumitru nejutificat.

Minutul 77 – Samoila il schimba pe Vuk.

Minutul 76 –  paznicii dau gol.

Minutul 69 – Gore scoare de pe linia porții, Cristofor respinge cu o foarfeca de efect!

Minutul 67 – Săveanu il schimba pe Munaf

Minutul 65 – uluitor! Neagu e lovit cu piciorul in gura. Arbitrul da doar galben!!!

Minutul 63 – Nitu in locul lui Stan.

Minutul 56 – O. Dumitru il schimba pe Braileanu

Minutul 54 – Stoica ia al doilea galben.

Minutul 48 – Stamate scoate in corner.

Repriză a doua începe cu doua minute mai târziu.

Pauza!

Minutul 35 – Stamate scoate cu piciorul de pe linia porții!

Minutul 23 – Stamate e colosal! Scoate din vinclu!

Minutul 21 – Gooool senzațional Brăileanul! Cu călcâiul din careu!

Minutul 20 – ratare uriașă Vuk.

Minutul 19 – Gooool Catalin „Tep” Stan!!!

Minutul 15 – o noua ratare a lui Stan!

Minutul 14 – reflex de portar mare a lui Stamate!

Minutul 3 – ratare monumentala Stan, după șutul lui Ionita respins de portar!

Meciul a început cu întârziere de 7 minute.

AFC Rapid: Stamate – Panait, Neagu, Moldoveanu, Cristofor – Ionita, Stoica, Vuk, Munaf – Stan, Braileanu

Începând cu ora 14 vă oferim în format LIVE TEXT desfăşurarea meciului dintre Asalt şi AFC Rapid. Echipa lui Andrei Constantinescu vine după patru victorii la rând, dintre care una în Cupă. Un succes cu Asalt ar face rocada dintre cele două echipe! Astfel, AFC Rapid ar urca pe locul 5 sau 6. În funcţie şi de rezultatul echipei Carmen. Iar în ultima etapă a returului, formaţia din Giuleşti poate ataca chiar locul 4, dacă învinge iar CS FC Dinamo. Hai, băieţi!

11 COMENTARII

  1. Toata lumea vorbeste despre presedinteleAfc,ca a facut si a dres,insa nimeni nu poate sa vina sa spuna ceva concret cu subiect si predicat.De ce? pt ca sunt doar vorbe aruncate de niste frustrati,care dupa 20 de ani in sfarsit au si ei o pseudo echipa,cu ajutorul celor 2 fosti jucatori.Cine este acum presedinte la aceasta academie? cine a fost presedintele care a bagat echipa in faliment? Cumva e vb despre acelasi om? Ce putere sa aiba un director de marketing pe vremea lui Copos,astfel incat sa contribuie la insolventa,si mai apoi la faliment? Vorbe aruncate de sclavii banilor,niste oameni care te vand si te cumpara dupa bunul plac,care acum au amestecat si politicul in istoria Rapidului,(politic care este doar pe tricouri nu si in acte sau in concret).Ramaneti alaturi de ei,sa-i sustineti,dar aveti sufletele goale,singurul lucru care va aminteste de Rapid este stadionul,singurii care pastreaza spiritul sunt suporterii,insa echipa aceasta noua si bogata nu va fi niciodata Rapid,va ramane in istorie ca echipa de pe urma careia cateva zeci de oameni au incercat sa se imbogateasca.

  2. Aceasta echipa merita mai mult din partea suporterilor ! Au uitat sezonul de anul trecut cand veneau pe Giulest la AFC si chiar CFR; s-au dus dupa bani ! nu cred ca asta e spiritul rapidului, ci al stelei si al lui dinamo.
    Pentru mine AFC reprezinta de fapt spiritul Rapidului – fara bani, fara partid, fara sprijin (din pacate si AFC are ghinionul unui patron in celor care au dus echipa la faliment) . cred ca suporterii ar putea sa incerce sa preia echipa si sa o sustina financiar – pana la liga a 2-a nu ar fi imposibil ! Eu unul as participa la un astfel de proiect.
    Oricum Academia nu ma reprezinta (ca si concept, nu am nimic cu jucatorii, dar imi pare rau ca Pancu si Nicolae n-au fost interesati sa sustina Rapidul si in liga V).