Alex Ioniţă II a decis cu cine ţine în lupta pentru titlu!

Alex Ioniţă fcsb
Alex Ioniţă, mesaj pentru fcsb

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* prin completarea adresei de email esti de acord sa-ti trimitem periodic informari cu privire la ofertele noastre si la articolele publicate pe site-ul 1923.ro
* indicates required

Alex Ioniţă II a vorbit la finalul meciului cu Concordia Chiajna, câştigat de echipa sa, Astra, cu 2-1, despre favorita sa la titlu. Alex Ioniţă II a marcat chiar golul victoriei din lovitură de la 11 metri. Astfel, Bulgaru’ a ajuns la cota 7 pentru Astra Giurgiu în acest sezon. Iar în momentul actual este golgheterul echipei! A fost prima reuşită din lovitură de pedeapsă pentru mijlocaş în stagiunea 2017-2018.

Alex Ioniţă II ţine cu CFR Cluj

”Țin cu CFR Cluj pentru că au culorile Rapidului, dar li pentru că-mi place jocul lor”avea să declare Alex Ioniţă II la finalul meciului prefaţând lupta pentru titlu. În acest moment, CFR Cluj şi fcsb sunt principalele contra candidate. Iar magicul număr 10 este cunoscut pentru adversitatea pe care o are faţă de echipa lui Becali. Şi cum este printre puţinii oameni din fotbalul românesc care spun chiar ce gândesc, şi-a permis să îşi facă, publică, susţinerea pentru culorile echipei din Ardeal.

3 COMENTARII

  1. Da rapidiști sunt toți si joacă la alte echipe. Numai stiu nici ei de când nau mai fost pe giulesti. respect pentru talent si potențial dar atât!