AFC Rapid a turat motoarele pe teren minat

AFC Rapid - Venus
AFC Rapid - Venus e meciul zilei

Suntem la Progresul 1944 Spartac II – AFC Rapid. Să joci vinerea, de la 14, e crimă curată. Pentru jucătorii care nu văd în tribune decât 25 de oameni. Chiar dacă printre ei este şi Gheorghe Scurtu. Nici măcar prezenţa oamenilor nu îi poate încălzi pe Ioniţă & co într-o zi teribil de friguroasă, ca de început de noiembrie. Mai ales că terenul Prefabricate, unde evoluează Spartac e horror. O tentativă de sintetic ce arată mai degrabă a câmp de luptă, proaspăt bombardat. Trebuie să ai mare grijă la fiecare sprint. Noroc că soarele e generos până la urmă şi mai topeşte din gheaţa de pe termometre. Se joacă mai bine, iar rapidiştii lui Andrei Anghel Constantinescu intră mai bine în joc după acest moment.

Munaf, Vuk şi Niţu salvează AFC Rapid

Debutul fusese catastrofal, fiindcă gazdele au deschis scorul. Exact ca în urmă cu câteva săptămâni, în faţa Academiei Rapid. Noroc că o dată cu soarele i-a venit şi lui Munaf inspiraţia. Omul care a purtat banderola etapa trecută, în absenţa lui Ioniţă, întoarce de unul singur rezultatul până la pauză. Sub privirile admirative ale şeptarului pentru că, da, Narcis şi-a ispăşit suspendarea. Repriza a doua sa anunţă un calvar. La graniţa dintre Berceni şi Ferentari, acolo unde AFC Rapid a cunoscut agonia şi extazul în acest an, lucrurile merg însă bine. Pentru că Vuk şi Niţu marchează pentru liniştea oaspeţilor. O victorie cu 4-1 entuziasmantă. În ideea că băieţii de la AFC Rapid ajung din ce în ce mai aproape de locurile de play-off.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Urmează Termo

Iar pentru a reveni la afirmaţia de mai devreme, spunem că pe terenul Prefabricate anul a fost început cu un eşec usturător, 0-7 cu Progresul 1944 Spartac, în meci amical. Numai că prima echipă a clubului este acum lider în seria ei din liga a 3-a! A continuat cu un 2-2 tot împotriva Progresului 1944 Spartac II care s-a dovedit excelent pentru că a adus, până la urmă, sub comanda lui Mihai Iosif, promovarea în liga a 4-a de pe primul loc. Şi se încheie cu un succes imens, 4-1, pentru AFC Rapid. După ce gazdele au condus. Partea şi mai bună e că giuleştenii au legat două victorii şi se pregătesc cu un moral excelent de meciul cu Termo.

CITEȘTE ȘI  Alex Despa, debutat de Mihai Iosif în Liga 1 în finalul meciului cu Mioveni

LĂSAȚI UN MESAJ