AFC Rapid şi avancronica unui meci crucial

AFC Rapid
Costi Brăileanu ar putea reintra la AFC Rapid

AFC Rapid are patru victorii la rând. Numai că, aşa cum spune un proverb italian, nu există doi fără trei. Aici nu poate exista patru fără cinci. Meciul cu Asalt este special din toate punctele de vedere. În primul rând pentru că o victorie a AFC Rapid ar face rocada, iar echipa lui Andrei Constantinescu s-ar poziţiona şi mai bine în lupta pentru ocuparea unui loc în careul de aşi. Nu e simplu… Dar când a fost? Apoi, Asalt este adversarul care, în sezonul trecut, a dat cele mai multe bătăi de cap lui AFC Rapid. Am scris mai pe larg în articolul precedent. N-are rost să insistăm iar.

Costi Brăileanu ar putea reveni la AFC Rapid

Altceva e important, un detaliu care ar trebui să ne dea curaj. La precedentul meci pe Electromagnetica între cele două echipe, adică în play-off-ul din sezonul trecut, unicul gol al AFC Rapid a fost marcat de atacantul Costi Brăileanu. Coleg de generaţie cu Alex Ioniţă II şi un fotbalist talentat, el a rămas la AFC Rapid. Numai că problemele medicale l-au împiedicat să evolueze vreun minut în liga a 4-a. Vestea bună este că a revenit curând la antrenamente şi sunt şanse importante ca sâmbătă, de la ora 14, pe stadionul Electromagnetica să intre iar pe gazon. Chiar împotriva lui Asalt. Ce bun ar fi şi un gol! Sau mai multe! De fapt, nici nu contează cine le dă. Ci doar să fie mai multe decât ale adversarilor!

Nicuşor Samoilă a făcut rocada

Pe 18 noiembrie, de la ora 14, AFC Rapid poate sprinta pe ultima turnantă în drumul spre play-off. În faţa adversarului care a chinuit-o mult sezonul trecut. Iar ca un fapt divers, Nicuşor Samoilă, unul dintre cei mai înverşunaţi jucători pe care „paznicii” i-au avut sezonul trecut, inclusiv împotriva AFC Rapid este legitimat acum la echipa de lângă Podul Grant. Nu ştim care sunt şansele ca el să evolueze cu Asalt, având în vedere că nu a prins lotul recent. Cert este că, prin plecarea lui, echipa firmei de pază a pierdut mult din răutatea şi agresivitatea de pe teren. Ceea ce trebuie folosit în favoarea AFC Rapid!

1 COMENTARIU