Adrian Mitea a primit veşti bune după RMN!

adrian mitea
Adrian Mitea în acţiune

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

UPDATE / Conform ultimelor informaţii, în urma efecturăii unei rezonanţe magnetice nucleare (RMN) se pare că Adrian Mitea nu va lipsi decât o lună! Ligamentele acestuia nu au fost afectate încât să fie nevoie de intervenţie chirurgicală. Veste excelentă!

—————————————————————————————————–

Adrian Mitea, mijlocaşul de la Academia Rapid, a ieşit în meciul cu Venus în minutul 8. Verdictul este grav, fiindcă problemele ligamentele genunchiului par serioase. Momentan nu este sigur dacă este întindere sau ruptură. Noi îi dorim sincer să fie prima variantă, iar el să revină cât mai repede pe teren! Adrian Mitea a fost decisiv în promovarea AFC Rapid de pe primul loc din liga a 5-a. Acum este om de bază în primul unsprezece al echipei susţinută de Primăria Sectorului 1.

Adrian Mitea poate prinde pregătirea de iarnă

Mitea a mai avut probleme la ligamentele genunchiului şi în trecut. Motiv pentru care tehnicul mijlocaş de 21 de ani a avut o stagnare nejustificată a carierei sale care părea una extrem de promiţătoare. Singura parte bună este că prima parte a sezonului este aproape gata. Aşa că Mitea nu ar rata foarte multe meciuri. Să sperăm că este vorba despre o întindere, iar Adi va putea face pregătirea de iarnă. Multă sănătate, Adrian Mitea!

5 COMENTARII

  1. Este extraordinar defapt! Daca am ramane cu picioarele pe pamant ar fi si mai bine. dar noi ridicam in slavi pe unul care da un gol si apoi gata. nu cumva e ruda cu Mitea care a fost la dinamo?