În ce condiţii participă la prima licitaţie Academia Rapid

Pancu, Burcă și Tudorache - oficiali Fotbal Club Rapid
Pancu, Burcă și Tudorache - oficiali Fotbal Club Rapid

Conform canalelor de comunicare ale celor de la Academia Rapid, caietul de sarcini pentru licitaţia de pe 10 noiembrie a fost achiziţionat de reprezentanţii acestei entităţi. Preţul acestuia este de aproximativ 2000 lei. O dată cu acest pas, oficialii echipei Academia Rapid au specificat că se va decide în urma consultării sale dacă entitatea se va înscrie sau nu la prima licitaţie. Adică cea de pe 10 noiembrie.

Academia Rapid trebuie să depună 10 la sută din sumă garanţie

Reamintim că preţul de pornire în urma evaluării a fost stabilit la 3,4 milioane de euro. La care se adaugă TVA. În acest context, valoarea finală va sări de 4 milioane de euro. Totuşi, pentru înscrierea la licitaţie trebuie achitată o garanţie de 340.000 euro. Adică 10 la sută din suma care a fost stabilită în urma evaluării specializate.

14 COMENTARII

 1. Nu este treaba suporterilor cine aduce banii, decât dacă vor să contribuie! Asta este treaba conducerii!

 2. Nu. Este imposibil sa faca ce au promis. Aristocratii au jucat prost inca de la inceput (dec. 2016). Tineti minte o data: 2 februarie 2018!! Atunci, cei mai multi dintre rapidisti vor intelege realitatea.

 3. Bai fratilor, cine poate si are timp sa imi epxlice mie cum de acest molaru prin firma lui azuga waters, are de luat cei mai multi bani. Chiar nu pricep. Omu cu firma azuga nu a platit nimic din datorii. Nici macar apa pe care o aducea, nu o dadea ca donatie. Acum vrea banii pe apa? Parca ANAF-ul era partea cu datoria cea mai mare de recuperat. Cum naiba de e moraru acum?
  Nu inteleg o chestie si eu vad asa lucrurile. Eu cumpar o firma. Aleg sau nu aleg sa investesc in ea din mai multe motive. Ca investesc sau nu, firma poate merge asa sau poate intra in faliment. Daca sunt in faliment, sunt in incapacitate de plata a taxelor la momentul de fata, plus achitarea de datorii si asta fara a produce ceva. Si atunci vine un lichidator judiciar, imi ia tot din firma ce poate fi valorificat in bani, le scoate la licitatie ca sa faca cati mai muti bani, pe care apoi sa ii returneze la partile care au de primit bani de la firma mea care se afla in faliment. Cum pot eu ca patron de firma falimentara, sa vin si sa cer cei mai multi bani din licitatia care a avut loc chiar din cauza mea? Cum e legea asta?

  UN SINGUR RAPID! O SINGURA GALERIE!

 4. cred ca orice comentariu din partea noastra , a suporterilor este inutil….problema cu licitatia este o chestiune delicata iar cei din conducere sunt cel mai in masura sa rezolve aceasta problema….voi credeti ca 4 milioane de euro le gasesti pe strada ??….iar mai grav ar fi ca banii se duc la nemernicii care ne-au adus in situatia asta….trebuie gandita pe toate partile iar decizia trebuie sa fie una clara pt toata lumea….am suferit in timp tot ce se putea , am plecat de la zero…macar acum sa facem lucrurile asa cum trebuie…cu avocati , cu juristi , cu oricine poate clarifica aspectele astea….altfel pierdem timpul….

 5. Daca se va tine licitatia si se va vinde, aproape toti banii vor ajunge la Molaru, considerat creditor principal. Adica cel cu suma cea mai mare de recuperat. Intre timp ANAF a intentat proces si daca va castiga devine principal creditor, care va fi ineresat mai mult de recuperarea datoriilor catre stat. In aceasta situatie se va face alta evaluare, iar suma de plecare la licitatie probabil ca ar fi mult mai mica
  Nu cred ca vor fi licitatori pentru ca suma este aberanta si suspect de majorata fata de cea initiala.
  Ar fi un subiect interesant pentru DNA.

 6. garantia se va scadea din pretul final,iar cei de la academie au promis ca vor participa indiferent de suma.Acum ce faceti o dati la intors? aveti atatea firme cu multi bani linga voi,jucatori nu ati luat decat gratis acum nu mai sunt bani nici de garantie la licitatie? unde sunt banii de la superbet? de la gfr? speram sa nu va bateti joc de noi,si sa va tineti de cuvant ,ce ati promis.

 7. Garanția și suma garantata dispare! E o Țeapa dacă banii dispar după prima licitație! Sa va amintesc de smangleala cu fondurile de investiții in care apare schema piramidala cu salarii grase pentru directori-politicieni