Meci-bombă pentru Academia Rapid! Adversar tare!

Academia Rapid - csa steaua Giuleşti
Academia Rapid - csa steaua s-a jucat pe Giuleşti

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

Academia Rapid a terminat turul ligii a 4-a, dar nu se opreşte. Mai ales pentru că săptămâna viitoare va avea meci în Cupa României. De aceea, echipa antrenată de Constantin Schumacher şi Mihai Iosif va susţine o partidă amicală. Meciul se va juca tot pe stadionul Giuleşti, miercuri, 22 noiembrie, de la ora 19:00. Interesant este adversarul pe care Academia Rapid îl va întâlni.

Academia Rapid – Progresul 1944 Spartac

Echipa susţinută de Primăria Sectorului 1 va juca împotriva celor de la Progresul 1944 Spartac, liderul la zi al seriei a doua din liga a 3-a. Progresul are, după 13 etape, 11 victorii, un egal şi o înfrângere. Şi pare că are şanse imense să promoveze în liga a doua. Dintr-o serie în care mai participă SSC Farul Constanţa sau fc fcsb II. Prin comparaţie, Academia e lider în liga a 4-a. Cu 12 victorii, două egaluri şi nicio înfrângere după 14 meciuri!

13 COMENTARII

  1. Toţi rapidiştii vor afla despre rezultat de îndată ce meciul se va juca. De pe 1923.ro, evident. Singurul site pentru toţi rapidiştii, indiferent de sport. Şi indiferent de tabără!

  2. Tu îţi dai seama că dacă pe tricourile Academiei Rapid scrie Primăria Sectorului 1 şi nu există o susţinere efectivă situaţia e mai gravă, nu? Noi scriem care e realitatea, ce se vede. Dacă se dau bani sau nu, habar nu avem. Dar dacă nu se dau… de ce apare astfel de înscris pe tricou?!

  3. Gioarsele astea de la AFC au tehnica manipularii in sange,arunca informatii false printre randuri=”Academia Rapid sustinuta de Primaria sect 1″.Aduceti bah dovezi ca Primaria a bagat vreun leu la Academie si eu oficial imi cer scuze aici! Voi sunteti adevaratii bolsevici,cu minciunile si manipularile jenante,noroc ca lumea si a dat seama ce hram purtati.MIZERIILOR!!

  4. Academia Rapid este susținută, deocamdată, de către suporterii ce le curge prin vene ”sânge vișiniu”. Este susținută de Primăria Sector 1 doar moral și nicidecum material. După cum știți și dumneavoastră, Primăria se va implica material doar după promovare în Liga3. Este o condiție bine stabilită în acest sens.
    Vă rog să nu mai fiți răutăcioși.

  5. „Echipa susţinută de Primăria Sectorului 1…” Hater mai sunteti astia de la 1923.ro… Daca era sustinuta de Copos nu e bine, daca e de Primarie nu e bine… Tot ce se simte e doar frustrarea voastra. Sa vedem ce o sa faceti dupa ce AFC o sa moara, chiar sunt curios!