Meci-bombă pentru Academia Rapid! Adversar tare!

13
4831
Academia Rapid - csa steaua
Academia Rapid - csa steaua se joacă pe Giuleşti

Academia Rapid a terminat turul ligii a 4-a, dar nu se opreşte. Mai ales pentru că săptămâna viitoare va avea meci în Cupa României. De aceea, echipa antrenată de Constantin Schumacher şi Mihai Iosif va susţine o partidă amicală. Meciul se va juca tot pe stadionul Giuleşti, miercuri, 22 noiembrie, de la ora 19:00. Interesant este adversarul pe care Academia Rapid îl va întâlni.

Academia Rapid – Progresul 1944 Spartac

Echipa susţinută de Primăria Sectorului 1 va juca împotriva celor de la Progresul 1944 Spartac, liderul la zi al seriei a doua din liga a 3-a. Progresul are, după 13 etape, 11 victorii, un egal şi o înfrângere. Şi pare că are şanse imense să promoveze în liga a doua. Dintr-o serie în care mai participă SSC Farul Constanţa sau fc fcsb II. Prin comparaţie, Academia e lider în liga a 4-a. Cu 12 victorii, două egaluri şi nicio înfrângere după 14 meciuri!

13 COMENTARII

  1. Gioarsele astea de la AFC au tehnica manipularii in sange,arunca informatii false printre randuri=”Academia Rapid sustinuta de Primaria sect 1″.Aduceti bah dovezi ca Primaria a bagat vreun leu la Academie si eu oficial imi cer scuze aici! Voi sunteti adevaratii bolsevici,cu minciunile si manipularile jenante,noroc ca lumea si a dat seama ce hram purtati.MIZERIILOR!!

  2. Academia Rapid este susținută, deocamdată, de către suporterii ce le curge prin vene ”sânge vișiniu”. Este susținută de Primăria Sector 1 doar moral și nicidecum material. După cum știți și dumneavoastră, Primăria se va implica material doar după promovare în Liga3. Este o condiție bine stabilită în acest sens.
    Vă rog să nu mai fiți răutăcioși.