Academia este solidară cu Costi Berechet

Berechet
Berechet, alături de Daniel Niculae. Foto: Facebook Academia

Costi Berechet, atacantul care s-a accidentat grav în meciul Romprim – AFC Rapid 1-5 este ajutat de toţi rapidiştii! Cel mai nou exemplu urmează în aceste rânduri. Despre acest lucru a vorbit deja într-un interviu acordat aici. Apoi conducerea AFC Rapid i-a donat o parte din încasările singurului meci jucat pe Giuleşti, acum i-a sărit în ajutor şi Academia. În parteneriat cu AS Tricolor, suporterii care au asistat la partida din Cupa României au putut dona o sumă de bani. Pentru ajutarea tânărului atacant. În total s-au strâns aproximativ 1000 de lei.

Berechet se recuperează repede

De menţionat este că jumătate din sumă se va duce către suporterul dinamovist Cucu, ce se luptă cu o boală cruntă. Cealaltă la Costi, pentru ca acesta să treacă mai uşor peste perioada dificilă în care se află. Din fericire, Berechet se recuperează excelent! Şi sunt şanse uriaşe ca să fie la capacitate fizică de 100 la sută în momentul în care campionatul se va relua. Un gest frumos făcut de conducerile celor de la Tricolor şi Academia! La final, tânărul fotbalist s-a fotografiat alături de preşedintele şi al doilea golgheter al echipei care joacă în Giuleşti.

9 COMENTARII

 1. Esti un nesimtit. Dar iti dai seama, cata iti bagam noi, ca suntem mai multi.

  Dar te iert daca te spovedesti. Mergi la o oglinda si spune de 30 de ori:
  UN SINGUR RAPID! O SINGURA GALERIE!

 2. Na, dacă nu era clar cu cine încercăm să discutăm…
  Stați voi cu Manoliu, simbolul Giuleştiului, e mai bine aşa. Rapidul e mai frumos fără voi.
  Am ajuns să discutăm dacă Daniel Niculae e sau nu rapidist… Ce-ar mai fi de zis?…

 3. Maine poimaine, daca PSD-ul va hotari ca se schimba culorile echipei in ros-albastru, veti sari toti postacii de cur in sus ca nu culorile de pe haine conteaza, ci alea din inima… Singurul lucru unde sunteti curati este pe creier… la cat de mult v-au spalat astia! Sa va bag muie la toti!

 4. Sa ne trăiască! Treci la abdomene, flotări, genuflexiuni sa ni te avem ca pe un Rembo de la trupele speciale! Încurajările de la Nico sunt de prisos, mai creste nivelul de adrenalina și dopamină când vin legendele…!!! E îmbucurător sa vedem cum putem da înapoi comunității ceva…Poza spune multe! Sa ne gândim și la Adrian Mitea, celălat accidentat, și sa avem gânduri bune!

 5. Ce geaca frumoasa are Nico… Ce culoare patrunzatoare… Asa ca sa nu mai creada lumea ca Academia n-are nicio legatura cu PSD, nu?! Fi-mi-ar scarba…