Transferuri BOMBA pregatite de Academia Rapid

Ianis Zicu ProSport
Ianis Zicu a jucat un an la Rapid. ProSport a scris despre noul contract

Conform gsp.ro Ionut Voicu se antreneaza cu Academia Rapid. Si sunt mari sanse ca fostul fundas al Rapidului sa evolueze pentru echipa antrenata de Constantin Schumacher. De asemenea, pe lista celor de la Academia Rapid se afla in continuare Zicu si Stefan Grigorie. Dar si fostul capitan Vasile Maftei. Care, daca nu-si vor gasi niciun angajament, se vor alatura lotului echipei Primariei S1.

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* indicates required

3 COMENTARII

 1. Parerea mea este ca daca cu jucatorii de acum nu poti promova, dar cu unii ca Zicu, Voicu, Fane Grig, se poate, eu zic sa alegem promovarea. In liga a 3-a copiii vor creste pe langa ei, e mult mai serioasa liga 3 si au ocazia sa joace intr-o competitie mai puternica si sa se formeze pentru liga a 2-a. Cei mai in varsta oricum nu vor mai juca mult. Iar acei copii vor face fata apoi in liga 2.

  UN SINGUR RAPID! O SINGURA GALERIE!

 2. eu personal am anumite rezerve in aducerea multor „fosti” jucatori
  nu se poate transforma „academia” in echipa de olds-boy .
  nu pot evolua in acelasi timp , in aceiasi echipa , mai mult de 2-3 jucatori „batrini” care trebuiesc compensati (fizic) de ceilalti 8-9 tineri.
  in lot , avind in vedere si indisponibilitati , pot fi 4-5 , dar f.f. buni , din cei care pot face diferenta prin executii de exeptie ce pot derermina soarta unui meci

 3. Adevarat au spus strabunii:”Pasarea Phoenix va renaste din cenusa”!!!Chiar daca nu vom promova(putin probabil),SPIRITUL VISINIU traieste,si se va transmite generatiilor viitoare!!!FORTZA RAPID!!!(o familie cu sange alb-visiniu).