Top 5 articole mai interesante decât o urare…

Am constatat cu tristeţe cum urarea de „La Mulţi Ani!” pentru Liviu Dragnea a fost percepută precum o crimă vizavi de numele Rapid. În ciuda acestui fapt a fost mult mai vizualizată decât cele cinci articole pe care vi le redăm mai jos. Şi care în mod cert sunt mult mai interesante decât articolul mai sus menţionat. Ba mai mult, câteva zeci de oameni au reacţionat atât de violent încât parcă respectivul ar fi săvârşit o crimă. E greu să mulţumeşti pe toată lumea când ai suta de mii de cititori lunar, corect. Numai că realitatea este una cumplită.

Contestatarii, exemple de moralitate şi conduită!

Desigur, acuzatorii nu au trecut vreodată pe roşu, nu au luat în viaţa lor un leu în plic la serviciu, pentru care să nu se fi plătit impozit. Cât despre mersul cu RATB-ul fără să-şi achite călătoria nici nu are cum să fie vorba. Suntem ferm convinşi că aceşti oameni nu au depăşit în viaţa lor viteza legală şi nici nu staţionează pe partea dreaptă a scărilor rulante. Ba sunt un exemplu de moralitate şi de conduită atât de bun încât nu doar că se spală dimineaţa şi seara pe dinţi, ci şi la o oră după fiecare masă. Nu avem dubii, de la premisa aceasta pornim chiar!

Când am scris de Bogdan Diaconu nu a mai contat…

Şi chiar nu glumim când spunem că, din momentul în care Academia Rapid se dezice de domnul Liviu Dragnea, noi nu vom mai publica articole legate de domnia sa. Doar s-o faca public fără să deturneze atenția, amestecând adevarul cu minciuna. Până atunci însă, cu toată părerea de rău ce o implică acest lucru, deşi iniţial 1923.ro a fost un site dedicat ştirilor pozitive şi numai pozitive legate de Rapid, din păcate lucrurile s-au schimbat. Evenimentele ne-au determinat să devenim imparţiali şi să prezentăm realitatea aşa cum este ea. Cu maximă precauţie! Pentru că prezentarea a doar ceea ce pune în lumină bună Rapidul a contribuit, se pare, la falimentul adus de cel care a devenit omul negru, Valerii Moraru. Cum am prezentat, acum un an, că Bogdan Diaconu este preşedinte de onoare la AFC Rapid, aşa prezentăm că Liviu Dragnea este susţinător al Academiei Rapid.

Influenţa = avantaje legale!

A vorbit despre Rapidul din liga a 4-a, „cel pe care îl creştem”, în clipul pe care îl aveţi mai jos. Pentru cine a uitat. E adevărat, nu a specificat Academia Rapid. Dar ne îndoim totuşi că se referea la AFC Rapid. Sau… cine ştie…? Sau dacă, cumva, se referea, la faptul că el, alături de miile de suporteri vor face asta, îl vor creşte?! Domnul Liviu Dragnea este preşedinte al Camerei Deputaţilor, deci un om influent. Iar cine înţelege prin influenţă doar ceva negativ este extrem de limitat. Influenţa poate însemna şi întocmirea unor legi favorabile sportului de care poate beneficia direct sau indirect Rapid. Sigur, e prea mult de gândit. Nu există legături politice, dar se joacă cu Primăria Sectorului 1 pe spate. Câtă ironie!

Suntem cea mai bună sursă de informare pentru rapidişti!

La fel de cert este şi că nu ne vom mai ascunde după deget, vom prezenta evenimentele aşa cum se succed, aşa cum se întâmplă. Am scris totul corect şi despre AFC Rapid şi despre Academia Rapid şi aşa vom proceda mereu. Iar acest lucru nu are cum să îl conteste nimeni decât cu argumente, nu cu vrăjeală. Nu vom pupa pe nimeni în fund doar pentru a nu oferi un adevăr dureros despre Rapid. Oricare ar fi el. Pentru că da, suntem cea mai bună, consistentă şi corectă sursă de informare pentru rapidişti! Scriem constant de cinci ani şi jumătate. Nu am intrat în hibernare când s-a decis falimentul şi apoi am ieşit viguroşi să susţinem orbeşte un nou proiect.

Când urarea devine… odă?!?!

Iar „Oda pentru Liviu Dragnea” nu a reprezentat decât o urare de La Mulţi Ani! pentru un rapidist cu nume. Pentru că, ghinion sau noroc, ziua lui a picat tocmai în ziua istorică a meciului Carmen – Academia Rapid… „Nu e nimic, sprijinul politic e bine venit, dar să nu fie pe faţă”, sună, probabil, în creierul unora… Incredibil… În fine… de spiritul de acum câteva decenii, să fim serioşi, nu va mai fi vorba vreodată! Şi chiar nu e ironie.

Articole false şi neinteresante despre Rapid

Gata, e terminat. Acum, toţi cei care au înjurat, contestat şi huiduit o urare să se uite la articolele din link-urile de mai jos. Pentru că da, noi suntem ăia care nu scriem nimic interesant. Ba scriem, dar ele nu au avut decât aproximativ 5 la sută din vizualizările unei urări!!! Aşa că nu mai ştim cine e de vină aici… Corect, sunt ştiri false. La fel cum este şi implicarea politicului în vreun fel la Academia Rapid! La fel cum a fost şi ştirea comemorativă despre Colectiv, la doi ani de la una dintre cele mai mari nenorociri care a zguduit România.

INTERVIU EXCLUSIV CULAE LUPESCU (243 vizualizari)

Culae Lupescu a fost unul dintre stâlpii echipei Rapidului care a dominat fotbalul românesc în anii ’70.

INTERVIU EXCLUSIV BEBE NASTURESCU (523 vizualizari)

Bebe Năsturescu este unul dintre oamenii care şi-a lăsat cel mai adânc amprenta în istoria Rapidului. Cu 288 de meciuri în prima ligă şi cu 20 în Cupele Europene pentru echipa din Giuleşti, fostul mijlocaş de bandă este printre puţinii oameni care au jucat mai mult de 300 de partide în tricoul vişiniu

INTERVIU EXCLUSIV LUCIANO MARTIN (213 vizualizari)

Luciano Martin este un nume important în fotbalul spaniol. Cunoscut de prieteni drept Luci Martin, acesta are peste un deceniu de experienţă ca secund în Primera Division al lui Joaquin Caparros. Şi nu la orice echipe, ci la branduri precum Athletic Bilbao, Deportivo La Coruna sau Real Mallorca. Nume cu rezonanţă într-un campionat dominat de giganţii Real Madrid şi Barcelona.

NORICA IOANA, O SUPER ARTISTA RAPIDISTA (424 vizualizari)

Norica Ioana este o rapidistă înflăcărată, dar pe lângă pasiunea pe care o are pentru Rapid, ea este şi o excelentă artistă. Drept dovadă stă pictura „Anger”, pe care v-o prezentăm mai jos şi cu care Ioana a câştigat primul loc la un concurs desfăşurat la Londra în luna martie.

FIUL UNEI LEGENDE STELISTE, FASCINAT DE SUPORTERII RAPIDULUI (157 vizualizari)

Marcel Răducanu este cunoscut publicului larg în România drept un fost mare fotbalist care a făcut carieră la Borussia Dortmund, una dintre cele mai importante formaţii din fotbalul german. Plecat din ţară în urmă cu mult timp, fostul atacant s-a stabilit în Germania, acolo unde şi-a întemeiat o familie Partea cea mai interesantă este că fiul său adoptiv, Andre Gorsky, în vârstă de 28 de ani, a devenit un simpatizant al Rapidului

6 COMENTARII

 1. Despre Miron Cozma nu cred că am scris vreodată. Ba da, atunci când s-a produs acel episod grotesc, în care el a dat lovitura de start la Rapid 94. A fost odios şi am taxat cu vehemenţă. Una este să susţii Rapidul şi să vii în tribune, alta e să faci aşa ceva. Pe Miron Cozma nu l-am aniversa vreodată. Totuşi, este total deplasata să comparăm astfel doi oameni.

  Dacă Miron Cozma e acuzat de crime împotriva umanităţii, Liviu Dragnea este acuzat de abuz în serviciu. Oare vi se par cei doi oameni similari…?

 2. Una e cand ii urezi lui Pancu, care a facut MULTE pt RAPID si alta e sa ii urezi lui dracnea sau lui miron cozma, doua persoane care se pretind a fi RAPIDisti, dar care au facut si / sau fac in continuare, atat rau Romaniei si romanilor.
  Pancu nu face rau nimanui ca nu mai poate alerga 90 de minute ca acum 20 de ani. Dar miron cozma oare cati RAPIDisti a batut la mineriada? Cati RAPIDisti au fost schiloditi de minerii chemati de „tatal neo-comunismului”, ion iliescu, membru psd? Acelasi psd, care este carmuit acum de dracnea, care desi e doar presedinte al camerei deputatilor, el taie si spanzura in tara asta si doar taie si spanzura… Nu face nimic bine pentru Romania si pentru oameni. Atunci de ce sa le uram acestor oameni La Multi Ani? Eu le urez La Multi Ani dupa gratii! RAPIDului nu ii poate merge bine intr-o tara care merge prost.

  UN SINGUR RAPID! O SINGURA GALERIE!

 3. Liviu Dragnea o fi o solutie salvatoare de moment dar nu face cinste Rapidului. Din pacate lucrul asta incepe sa semene destul de mult cu ce se intampla cu Steaua si cu Scornicestiul pe vrenea lui Ceausescu.

 4. Nu ne scuzăm, noi ne asumăm totul! Vrem doar să atragem atenţia asupra unor lucruri cu adevărat dureroase. Nu că Liviu Dragnea este rapidist declarat! Numai bine!

 5. Bravo!! Cine se scuză se acuza!! Ați „constatat cu tristețe” gafă făcută cu Dragnea? Nu era cazul să apară aici urările pentru „marele” rapidist care nu are habar de ce înseamnă Rapid. Să fim seriosi. Succes in continuare.