Şumudică îl pune pe Duckadam unde îi e locul

ŞUMUDICĂ
Marius Şumudică

Şumudică antrenează în Turcia, acolo unde e pe cai mari la Kayserispor. Însă dialogul de la distanţă cu fcsb continuă. Tehnicianul a ţinut să îi transmită un mesaj lui Duckadam, după ce legenda Stelei îl ironizase. În urmă cu mai multe zile, tehnicianul a dat o declaraţie care l-a deranjat pe Duckadam. Îl felicit pe Dică, este un băiat deștept. Sunt foarte bucuros că îi antrenează foarte bine pe jucătorii cumpărați de la Astra și de la Șumudică. S-a luat ce-a fost mai bun de la Astra. Ce-a fost mai bun de la Viitorul, ce-a fost bun de la fcsb. Atunci, n-ai cum să nu te califici în primăvara europeană, au fost spusele lui Şumi, care au generat un răspuns din partea fcsb.

Duckadam nu poate face nici ironii

Concret, preşedintele de imagine al roş-albaştrilor a considerat că fostul antrenor al Astrei pune o presiune nejustificată pe omologul de pe banca fcsb. În consecinţă, i-a răspuns cu aceeaşi monedă. Îl felicit pe Șumudică pentru rezultatele foarte bune din Turcia. La ce lot are acum, cu jucători de echipă națională, dintre care unii n-au fost acum selecționați, n-are cum să nu prindă podiumul în Turcia, a spus, cu o evidentă tentă de ironie, Duckadam, prezent în studioul emisiunii ”Fotbal Club”, de la Digi Sport 1.

Şumudică îi explică ce şi cum lui Duckadam

Zilele au trecut, însă actualul antrenor al lui Kayserispor nu a uitat mesajul uşor persiflant al eroului de la Sevilla. Intrat în direct la Fotbal Club, Şumi a ţinut să aibă el ultimul cuvânt. Înseamnă că are încredere în mine domnul Duckadam. Cred că este un cunoscător al fotbalului şi îi mulţumesc pentru încrederea acordată. Sper să nu îl dezamăgesc. Îl respect prea mult, e un titan pentru ce a făcut în fotbalul românesc. fcsb ia tot ce e cel mai bun în ţară. Să vadă întâi ce ia Galata, Fener, Beşiktaş… După aceea să ironizeze, a comentat Şumudică.

Sursa: digisport.ro

Doreşti ca AFC Rapid, Academia Rapid și ACS Rapid FNG să devină un tot unitar?

Loading ... Loading ...
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ