Spectator de lux la Academia Rapid – csa steaua

Rapid
Mircea Lucescu vine la Academia Rapid - csa steaua

Derby-ul Ligii a 4-a, Academia Rapid – csa steaua, va avea parte de un spectator de lux în persoana lui Mircea Lucescu, actualul selecţioner al Turciei. Revenit în ţară după egalul cu Finlanda din deplasare, 2-2, antrenorul care a dus în Giuleşti al doilea titlu din istoria vişiniilor, a confirmat prezenţa la meci. „Chiar mi-aţi dat o idee bună şi voi merge la meciul de sâmbătă. Mai stimulez şi eu interesul pentru fotbal”, a spus Il Luce.

Pancu, încântat de prezenţa lui Il Luce la meciul Academiei Rapid

Academia Rapid – csa steaua se va disputa sâmbătă, de la 19:15, pe stadionul Giuleşti. Reprezintă primul duel în actualul sezon dintre cele două echipe. Care se luptă pentru singura poziţie care duce echipa la barajul pentru liga a 3-a. Interesul este enorm, iar dintre cele 9.000 de bilete scoase la vânzare s-au dat deja în jur de 7.000. În plus, 1.000 de bilete au fost oferite steliştilor. „Mă bucur enorm că nea Mircea îşi face timp să ajungă la meci. Este o mare onoare pentru toţi rapidiştii să-l avem alături pe acest antrenor imens. O dovadă în plus unde este adevăratul spirit al Giuleştiului”, a declarat Daniel Pancu.

Sursa: digisport.ro

 

Doreşti ca AFC Rapid, Academia Rapid și ACS Rapid FNG să devină un tot unitar?

Loading ... Loading ...
Loading...

3 COMENTARII

  1. Doar de asta nu merge nici lumea la meciurile AFC-ului, pt ca e manoliu acolo si pt ca adminul de pe 1923 tot pune articole cu tenta de agresiune fata de Academia RAPID.

    UN SINGUR RAPID! O SINGURA GALERIE!

  2. manoliu-le , invata cum se promoveaza un meci : stiri continue promovate in presa la toate niveluri-le , declaratii optimiste care incita imaginatia suporterilor , un pret la bilete la indemina tuturor , nocturna , televiziune , etc
    daca in loc sa-ti trimiti oamenii sa se plinga ( ca vezi doamne ni se rup sufletele , ca un asemenea meci -derbiul rapidist- nu ar trebui sa se joace , ca o sa aruncam mingea in terenul lor la propriu si la figurat),na-i fi pus preturi criminale la bilete ,refuzind (probabil) televizarea meciul ,aborda-i aceasi tenta optimista , alta ar fi fost soarta acelui meci (dpdv financiar si imagine)
    de asta a.f.c.-ul nu are viitor in performanta cit timp tu o conduci

LĂSAȚI UN MESAJ