SONDAJ / Ce ti-ai dori sa vezi pe 1923.ro?

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* prin completarea adresei de email esti de acord sa-ti trimitem periodic informari cu privire la ofertele noastre si la articolele publicate pe site-ul 1923.ro
* indicates required

In viitorul apropiat, avem in plan sa cream o rubrica noua, pe care o vom intitula cat se poate de sugestiv: EXTRA-SPORT, si ne dorim sa stim ce subiecte v-ati dori sa abordam. Pentru aceasta, am facut un sondaj unde va puteti exprima parerile, cu mentiunea ca puteti lasa la comentariu dorinta voastra, in cazul in care va doriti altceva in afara optiunilor incluse in sondaj. De asemenea, puteti alege mai multe din optiunile prezentate, nu doar una. Va multumim anticipat si asteptam voturile si parerile voastre!

Ce subiecte ai vrea sa abordam la rubrica EXTRA-SPORT?

Vezi rezultate

Loading ... Loading ...

13 COMENTARII

 1. Nu ma intereseaza absolut nimic din eventualele teme enumerate mai sus. Pot gasi pe internet orice ! As vrea acele stirii unde apare cuvantul Rapid, chiar si legate de campionatul de popice !

 2. Știri despre fostele glorii ale Rapidului, știri și interviuri cu și despre personalități- suporteri rapidisti (maestrul Dan Grigore,. marele actor Mitica Popescu, ziaristul Ovidiu Nahoi, Horia Brenciu, Adrian Despot, Kamarra, Roxana Ionescu, Cătălin Măruță și alții) dar și momente memorabile din istoria Rapidului.

 3. Eu as vrea sa vad stiri impartiale, sau macar fara tenta aia de a ataca „rivala” Academia RAPID. Pentru ca pana la urma AFC RAPID si Academia RAPID, fac parte din marea familie a RAPIDului.

  Eu as vrea sa vad asa:
  – stiri despre ambele echipe RAPID. Ce mai zice primarul, ce mai zice Manoliu, ne unim si noi ca echipe sa facem un mare RAPID;
  – stiri despre fosti jucatori ai RAPIDului, care acum la pensie, primesc o pensie de vreo 500 Ron, cu care nu te descurci nici doua saptamani. Poate asa se mai duce vreun grup de suporteri la el in vizita si ii mai duce cate ceva. Astfel ne-am ajuta si noi fostele glorii, iar noi ne-am mai apropia intre noi ca suporteri;
  – update cat de repede posibil despre situatia in clasament si despre urmatoarele partide;
  – stiri despre toate sporturile in care sunt angrenati sportivi sau echipe RAPIDiste;
  – articole despre oriceea ce are legatura cu RAPID. Istorie, interviuri, cat mai multe;
  – stiri despre Nationalele Romaniei de fotbal, handbal, baschet, etc + tineret;
  – stiri despre ce reconstructia stadionului.
  – informatii utile. (Nu cred ca articole despre femei, spre exemplu, ar fi potrivite pentru site-ul 1923.ro. Nu cred ca vreti sa semanati cu prosportul sau cu cancanul).

  Nu mai am idei.

  UN SINGUR RAPID! O SINGURA GALERIE!

 4. Se pare ca nu mai ai ce sa scrii despre Rapid, nici macar de Afc-ul tau (Rapid, nu Groningen, Ajax etc) si vrei sa transformi site-ul intr-unul de cancan. Probabil in incercarea disperata de a face niste bani.