Scandal monstru la steaua înainte de meciul cu Academia Rapid!

CSA steaua
Aurel Joe Panait, unul dintre cei mai carismatici jucatori care au evoluat la csa steaua

După multe victorii obținute în instanță în fața lui Gigi Becali și a clubului deținut de acesta, Florin Talpan, jursitul csa steaua, a pierdut un prim proces în fața finanțatorului fcsb. Este vorba despre cel în care juristul Clubului Sportiv al Armatei a contestat noua denumire a formației din Liga 1 (”fcsb”). Tribunalul București a respins însă contestația juristului Clubului Sportiv al Armetei ca fiind neîntemeiată. Ceea ce înseamnă că clubul lui Gigi Becali se poate numi în continuare fcsb. Pierderea a acestui proces îi va determina pe cei de la csa steaua să achite și cheltuielile de judecată care se ridică la 21.500 de lei.

steaua învinsă de… fcsb!

elefant.ro%20

Trebuie spus însă că Florin Talpan poate să facă apel la această decizie. ”Resinge contestația ca neîntemeiată. Obligă contestatoarea la 21.510 lei cheltuieli de judecată către intimata Fotbal Club fcsb SA. Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicare. Pronunțată în ședința publică de azi, 05.10.2017”, se arată în decizia instanței. ”Vom ataca în justiție dacă vor alege o denumire a cărei prescurtare va fi tot fcsb. De ce? Fiindcă va întreține o confuzie în tot acest diferend pe care îl avem și nu e normal. Vom ataca în justiție și va urma un nou proces dacă inițialele clubului vor fi fcsb”, declara Florin Talpan în urmă cu mai multe luni. Atunci când Becali, care nu mai putea să-i spună propriului club ”steaua”, i-a schimbat denumirea în ”fcsb”.

Sursa: digisport.ro

4 COMENTARII

  1. Hai ca exagerati.Ce scandal este? Nu e nici un scandal, iar la recurs se poate suci totul.
    Mi-este teama de scandalul ce va fi la Academie, daca bate CSA. Si nu este imposibil. Absolut deloc.

  2. cu tricourile alea …. o iubesc , il iubesc etc , ati dat-o in ….. buleala , vad ! mai aveti putin si …. o sa vedem tricouri pe care o sa scrie cine stie ce mesaje porno ! daca asta e spiritul rapidului pe care il tot amintiti atata …. nu mai am nimic de zis ! decat …. oarba !

LĂSAȚI UN MESAJ