Nu vă e ruşine?! Rapid nu e bătaia de joc a nimănui!

Rapid

Citim cu stupoare, zilele astea, cum acelaşi domn Florea, marele lichidator judiciar care a spus, nu o dată, ca valoarea brandului Rapid este undeva în jurul a 400.000 de euro anunţă noul preţ. Care nu e mic deloc. Dimpotrivă, licitaţia ar urma să pornească de la peste 4.000.000 de euro!!!! Cu TVA, fără, nu contează. Importantă este suma finală, că aia trebuie plătită. Acum, cine este cu adevărat interesat de acest gigant al fotbalului va veni din prima la licitaţie. Sigur, diferenţa, prăpastia dintre sume e uriaşă şi absolut inexplicabilă! Dacă era stabilită astfel de la început nu era o problemă, până la urmă este vorba despre Rapid Bucureşti, nu despre Oţelul Galaţi sau Farul Constanţa!

Brandul Rapid pe minimum 2 milioane

La fel de adevărat este că şi procedura următoare e dubioasă în sine… Adică dacă nu oferă nimeni suma evaluată cică, ea coboară cu câte zece la sută până la jumătate. Adică 2 milioane de euro cu TVA. Cu alte cuvinte, daţi voi atât, că merge şi aşa. Repetăm, la ce emulaţie s-a creat în ultimul timp, mai ales prin apariţia Academiei Rapid, pare să rezolve de la sine problema cu licitaţia. În sensul că nu ar trebui să existe probleme ca brandul să fie achiziţionat. Acum numai să se stabilească un termen o dată! Problema este diferenţa în sine, atitudinea creditorilor principali, cei care au şi falimentat clubul, şi a lichidatorului judiciar.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Cine ne explică de ce s-a sărit aşa?!

Problema este una mai mare decât pare şi nimeni nu poate oferi o explicaţie. Dincolo de clişeele că „Cineva vrea răul Rapidul”, trebuie să apară nişte explicaţii. Cine şi, mai ales de ce, vrea acest rău. Altminteri istoria acestui club grandios va suferi în continuare, poate mai rău decât până acum. Şi până atunci vom rămâne, din păcate, cu două echipe Rapid. Una fără bani, fără suporteri şi fără perspective reale, cu o conducere contestată de toată lumea şi una cu suporteri, cu legende, ne referim aici la Pancu şi Niculae, dar cu o siglă… modificată genetic şi înfiinţată în 2017. Prezenţa celor doi pe Giuleşti e mult mai importantă decât multe detalii. Dar Rapid trebuie să fie reîntregit!

CITEȘTE ȘI  Mihai Iosif, pus pe glume înaintea meciului cu CS Mioveni: „E Derby della Miovina”

Rezolvaţi o dată problema!

Numai în urma acestei licitaţii şi în urma hotărârilor autorităţilor competente, acest lucru poate fi posibil. Doar că ele nu mai vin o dată. Se prelungesc la infinit, precum se întâmplă cu celebra de acum renovare a stadionului Giuleşti… Sperăm să nu mai suferim atât de mult în continuare şi ca oamenii care doresc binele Rapidului să fie mai puternici decât cei care nu-l doresc. Sau, dimpotrivă, care chiar ar vrea ca echipa să dispară. Deocamdată există două echipe Rapid. Şi o marcă evaluată după ureche, fără ca nimeni să fie tras la răspundere!

10 Comments

 1. Va reamintesc ca ace l / utecila de care spuneti voi ..a facut ceva palmares cu Rapid..dar dc asa zis suporteri ii luau fam in…uite la fel si la Dinamo se intampla acelasi treaba . Singura vina a lui / Copos ca nu a gasit un cumparator adevarat ..parerea mea !

 2. d-nul silviu , fiecare fraza scrisa mai sus , e ca si sculptata in stinca
  se pare ca sintem de-un leat , dar am o singura problema cu cele scrise de dvs :
  nu , dumnezeu sa nu ii ierte !
  SA-I TRASNESCA , pe toti cei care ne-au adus aici

 3. Interese daaaaaaaaaaa si inca foarte mari ( vezi pretentiile evaluarii…!!! ) si mai ales cand e vb de bani si nu putini , nu conteaza Rapidul sau noi fraierii de suporteri , aici dicteaza BANUL , uitati-va si la ciobanul steoaiei nici pe el nu-l intereseaza campionatul , pt ca , campionatul putea ramane la Hagi , bani-l interesau…!!!…exact acelasi lucru se intampla si aici , cei care fac aceste lucruri se pot lua linistiti de mana cu ciobanul pt ca sant de aceiasi valoare , conteaza Numarul si culoare banilor NU RAPIDUL SI SUPORTERII…!!!…Gunoaie au fost si GUNOAIE vor ramane toti aceia care pun interesele mai presus decat sufletul…!!!

 4. Corect si foarte adevarat…..!!!…in tigania asta romaneasca si foamea de bani existenta , cineva trebuia sa se gandeasca inainte si doar dupa aceia sa vorbeasca . Nu exista o regula dupa care se face aceasta evaluare…???…fiecare o face dupa ureche si interesul personal , nu sant acte justificative acestor pretentii exagerate , lichidatorul acesta judiciar face legea cum il taie capul de la 400 000 de euro s-a ajuns la 4.000.000 de euro asa peste noapte…???…nu-l poate lua nimeni la intrebari…???…asa se intampla cand ajung gunoaile si flamanzii sa faca legea . Santem de tot rahatul.

 5. tot dezastrul a inceput atunci cand utecila a anutat ca planeta se scufunda, binenteles ca se referea direct la Rapid, si intradevar el si mai apoi soldoveanu valeriiii au scufundat rapidul, aruncandu-l in gaura neagra din care se pare ca nu mai iesim odata. as vrea sa stiu care este comisionul acestui nemernic de executor juridic care a marit, peste noapte, suma de licitatie de peste 8 ori si pe ce elemente s-a bazat cand a marit suma initiala de licitatie de la 400 de mii de euro la 3,4 milioane? de fapt in tara lui papura voda este totul posibil…

 6. AM DESCOPERIT ACELE EMOTII CAND URMARESC MECIURILE ACADEMIEI RAPID . NIMENI DIN FOTBALUL ROMANESC NU ARE ACEA DARUIRE CA NICO . DAR SE PARE CA VRETI SA MI LUATI SI ACEASTA PLACERE ! M-AM RESEMNAT ! O SA MA UIT POATE FARA EMOTII LA MECIURILE DINTRE JUVENTUS BUC ; VOLUNTARI ;CHIAJNA SI ALTE ECHIPE CARE TIN LA SANATATEA MEA !! ASA TARA ASA FOTBAL ! SUCCESURI NELIMITATE LA DESAVARSIREA PLACERII DE A VEDEA FOTBAL . DUMNEZEU SA VA IERTE !

 7. Este pefect logic ce se intampla, nu conteaza ce se vinde, nu conteaza daca este corecy si legal ce se vinde, toti creditorii isi vor banii integral. Este perfecy valabila zicala ca ” socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ” . Din primul moment in care Nico et co si-au aratat interesul de a participa la licitatie era de prevazut ca suma de la licitatie se va ridica exponential. „Proiectul Academia” trebuia inceput dupa finalizarea licitatiei.

 8. Din punctul meu de vedere, creditorii(Copos et alții) împreuna cu lichidatorul nu ar mai trebui sa aibă niciun drept asupra unei titulaturi, emblema, istorie, căci au falimentat clubul, l-au lăsat la greu. Exact ca mama, tatăl unui copil pe care l-au părăsit și au pretenția de a se declara mai târziu mama, tata cu drepturi depline după ce au părăsit copilul! Cluburile, in viziunea mea, ar trebui sa devină autocrate, fără conducători care își iau caimacul,…Țeparii ăștia o sa mai profite atât timp cât nu sunt trimiși in judecată și nu le sunt anulate drepturile din cauza deciziilor lor proprii, care au dus clubul in dezastru!

 9. De acord si eu zic la fel vrajeala pt suporteri e interese ce daca si prin suporteri ar fi interese ce nu ar fi si ei interesati cind e vb de bani???!! Asa ca interese mari cine veti vedea mai tirziu.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.