Rapid Frumoşii Nebuni ai Giuleştiului – Power Team 3-0

Dinamo
Rapid Frumoşii Nebuni ai Giuleştiului - Dinamo

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER-UL 1923.RO

* indicates required

Aşa cum am scris, echipa suporterilor rapidişti din gruparea T2, Rapid Frumoşii Nebuni ai Giuleştiului, a avut un meci amical. Este vorba despre o partidă de verificare cu divizionara a cincea, Power Team. Chiar dacă nu au putut să se înscrie în sistemul divizionar în acest sezon, din motive misterioase, echipa fanilor a învins. Meciul jucat pe terenul Coresi, din spatele Casei Presei Libere, a fost câştigat de Rapid Frumoşii Nebuni ai Giuleştiului cu 3-0. Power Team este pe locul 4 în liga a 5-a după şase etape, având trei meciuri câştigate.

AFC Rapid a obţinut pe Coresi o victorie istorică

Pe acelaşi teren s-a jucat un alt meci cu o importanţă istorică majoră, Venus – AFC Rapid. Scorul, 9-0, a fost unul entuziasmant, în condiţiile în care vremea a fost extremă. Cu o ploaie torenţială. De asemenea, pe lângă Frumoşii Nebuni ai Giuleştiului şi pe lângă Venus, pe acest teren îşi mai joacă meciurile de pe teren propriu AS Tricolor. Echipa la care în sezonul trecut a jucat Ovidiu Burcă. Actualul manager general al Academiei.

1 COMENTARIU

  1. Am amintiri foarte frumoase cu Papid,Progresul,Stinta buc,Petrolul,Craiovainca din anul 1954 ,cind echipele de suporteri a celor mentinati mai sus se intilneau in confruntari amicale de fotbal,in fiecare seara se intilneau in calea victorei in fata agentiei loto+pronosportsi stateau la comentarii despre etapa precedentasi exista oarmoniie .imtelegere si respect reciproc.Am sa dau cteva nume FILON,+Rapid,Costache+Progresul,Prof,Mircea Teodorescu+Rapid,Stomatologul Cristi +Rapid seful galeriei Rapid,Baronul+Rapid.Prof.Negoescu+Petrolul si multi alti care ne intilneam seara de seara infata agentiei principale unde in fiecare duminica se afisiau reyultatele din toata tara.Era un exemplu de civiliyatie si respect.Ing.GH.Corlea ,maestru sportului la sah .si fost detinut politic.