csa steaua – AFC Rapid 7-0

AFC Rapid - Venus

Incredibil! Arbitrul nu da 11 m pentru AFC Rapid!

Arbitrul trage pe fata cu clona fcsb! Toata brigada!

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Minutul 78 – gol marcat din nou. Nu a fost ofsaid!

Minutul 75 – Narcis Ionita e eliminat.

Minutul 69 – militarii marcheaza din nou din ofsaid. Bugetul e bine impartit.

Minutul 67 – Stan este oprit din ldrumul spre gol

Minutul 57 – Matei Moldoveanu trece pe lângă gol.

Dupa pauza a intrat Nitu.

In prima repriza, Andrei Anghel Constantinescu a făcut două schimbări. Au intrat Săveanu si Dumitru

Minutul 42 – inca un gol al clonelor fcsb.

Minutul 27 –  Narcis Ionita trece pe lângă gol din lovitură libera.

Minutul 2 – casa armatei deschide scorul după un ofsaid urias!

Început de meci!

Rămâneţi pe 1923.ro pentru desfăşurarea în format livetext a meciului csa steaua – AFC Rapid. Meciul se va disputa pe terenul 5 din Ghencea cu începere de la ora 15. AFC Rapid are trei victorii în ultimele patru partide disputate.

CITEȘTE ȘI  VIDEO | Rapid II - fcsb II 2-0. Ioniță, în prim plan! Vezi meciul complet

8 Comments

  1. nu termina sezonul acest AFC 🙂 se posteaza degeaba anunturi cu ei , toti jucatorii sau aproape toti vor veni la academia in iarna cel mai probabil

  2. Fraților, mie mi se pare ca au jucat doua cluburi securiste, fără realizări, fără juniori, același joc piramidal de management și acționariat care nu duc nicăieri. O sa resimtă toate echipele jocul asta de-a capitalismul, uite investitorul nu e investitorul, „Acționariatul clubului a decis ca…”.Se vede ca nu se pună inima când e vorba de bani sau e lipsa…Nu știu dacă cluburile astea nu cumva sunt clone sa ne amăgească , la fel cum a apărut Spartac Progresul, parca ca ciuperca după Comprest Gym. După ce își ating obiectivul, oare le dezmembrează ?! Nu am fost la meciul AFC Rapid, doar la Academia Rapid , și la ultima par ca se mișcă lucrurile. Nicio echipa nu cred ca merge mai bine ca Rapid Academia, deși ar mai fi câteva de făcut… Management direct de suporteri sau aruncam termenul pe fereastra și punem socios cu opțiunea de a concedia pe X, de a schimba lucrul X, in loc de salariu cutia milei… Capitalizarea nu trebuie sa existe, investiti ori de câte ori avem șansa, și cu cap. Altfel apare un neica Badea, Copos, Taher, sau vreun arabo-israelian de pe insula nimănui. Asta pana scoate capul in liga întâi. Restul e alta poveste.

  3. Asta e diferenta dintre o echipa care vrea sa promoveze si sa fie cat mai sus cum e academia rapid si o fantomă de echipa care nu vinde mai mult de 150 de bilete.

  4. Nu reușesc sa înțeleg de ce se agata Manoliu de aceasta echipa ??ce spera??ce vrea???Bani ???!pt ce anume???nu ar fi mai simplu și CORECT sa spună ;mai oameni buni am încercat sa fac ceva pt Rapid dar gata atit am putut mă RETRAG .Așa boala lunga moarte sigura …În fine fiecare face ce vrea în viața dar păcat ca procedând așa face rău RAPIDULUI.Păcat.

  5. La 7-0 nu mai disutam de arbitri…asta e valoarea lor ..au ajuns sa va dea spurcatii cu terenul in cap..singura realizare e ca au facut numele Rapid de ras.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.