A picat FACEBOOK-ul! Intreaga planeta este afectata

Facebook, cea mai populară reţea de socializare, a căzut miercuri seara, în jurul orei 18.20, ora României.

Problema Facebook este una globală. De asemenea, nici utilizatorii de Instagram nu îşi pot accesa conturile. Mesajele utilizatorilor pe alte reţele nu au întârziat să apară, de la „Down in India” şi „Down in Filipine”, până la „Down in Croatia”, „Down in Norvegia” sau Down în Argentina”.

De asemenea, sunt afectaţi utilizatorii de Facebook din Statele Unite.

Defecţiunea a fost prilej de ironii pe alte reţelele de socializare, utilizatorii de Twitter postând o serie de filmuleţe amuzante.

Și în trecut au mai fost probleme cu rețeaua, cele mai recente fiind vara trecută. Facebook a picat pentru mai multi utilizatori din Romania, in seara zilei de miercuri, 19 iulie, orele 21.30.

Doreşti ca AFC Rapid, Academia Rapid și ACS Rapid FNG să devină un tot unitar?

Loading ... Loading ...
Loading...

5 COMENTARII

  1. Tu esti o domnisoara sau o doamna, dupa numele de pe site. De ce te-ar injura cineva, atata timp cat incurajezi RAPIDul?

    Eu de atatia ani de zile de stadion, nu am auzit nici macar pe cel mai mare golan din stadion, sa injure vreo persoana de sex feminin. Doar pe doamnele care arbitrau meciul le mai fluierau. 🙂

    UN SINGUR RAPID! O SINGURA GALERIE!

  2. sa vin la meci sa ma injure un umflat care are 3 tone .. mai bine acasa cu semine/floricele cu suc/bere 😉

  3. De ar pica de tot si nu ar mai functiona, s-ar trezi lumea la realitate din lumea aia virtuala. Iesiti in parc, iesiti la munte, scoateti-va iubita la o prajitura, VENITI LA MECI SAMBATA si lasati socializarea asta online, care nu aduce nimic benefic. Muie feisbuc si celelalte retele de socializare!

    UN SINGUR RAPID! O SINGURA GALERIE!