Pancu nu a reuşit să ajungă la meciul Academiei Rapid

daniel Pancu
Daniel Pancu

Academia Rapid a reuşit al şaptelea succes din Liga 4. După egalul din Giuleşti cu csa steaua, scor 1-1, din runda trecută, alb-vişiniii s-au impus în deplasare. Cu 3-1 în faţa celor de la AFC Progresul 1944 Spartac 2. Pentru că a avut curs pentru obţinerea licenţei de antrenor, categoria B, Daniel Pancu (40 ani), uşor accidentat încă de la meciul cu csa, nu a reuşit să ajungă la meci. ”Dubla” lui Niculae şi reuşita lui Bărbălău au adus victoria giuleştenilor. ”Daniel Niculae reprezintă, poate, 90 la sută din ceea ce înseamnă Rapid în momentul acesta. Am zis 90 la sută, dar cred că el și Pancu fac mult pentru Rapid”, a spus Constantin Schumacher, antrenorul Academiei.

Pancu a lipsit, Niculae a dat o dublă

Daniel Niculae (35 ani), poate cel mai bun jucător al echipei, a dat dovadă de modestie. Când a spus că este convins de faptul că echipa s-ar fi impus și fără el. ”Cred că Rapid ar fi câștigat și fără mine. Dar e foarte greu să joci la un interval de doar trei zile. Sunt foarte mulți jucători care anul trecut jucau în Liga 5. Sau care s-au lăsat de fotbal. Totuși, ceea ce pot eu să le reproșez colegilor mei este lipsa de implicare. Mai ales în prima repriză! Spun asta, pentru că aștept mult mai mult de la ei, a spus și Daniel Niculae. Rapidiştii rămân pe primul loc, după nouă etape. Cu patru puncte în faţa rivalilor de la csa steaua. Care au însă două meciuri mai puţin disputate.

Sursa: digisport.ro

3 COMENTARII

  1. Din iarna poate vine Voicu, Maftei, poate Zicu. Stiu, sunt batrani, dar cu experienta lor in teren, poate misca altcumva un tanar dornic de afirmare. Mai primeste o pasa buna de la unu cu experienta, o loveste bine si uite golul.

    UN SINGUR RAPID! O SINGURA GALERIE!

  2. Pancu a lipsit,dar ceilalti jucători înafara de Niculae parca sunt toți paraleli și inconștienți.De la 2-3 jucători buni nu poți să te aștepți să promovezi in liga 3. A înscris mai multe goluri de cat noi până și Progresul 2005,asta denota că Academia Rapid are jucători destul de slăbuți,și cu care este f posibil sa nu promovam în liga 3. Așa că fraților treziti – va la realitate până nu va fi prea târziu.