Ovidiu Herea se antrenează cu Academia Rapid

Herea
Herea se antrenează cu Academia Rapid

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

Academia Rapid pregăteşte transferuri cu nume pentru la iarnă. Dacă la variantele Ianis Zicu şi Ştefan Grigorie s-a renunţat, alte nume grele sunt aşteptate sub comanda lui Constantin Schumacher şi Mihai Iosif. Despre Ionuţ Voicu şi Vasile Maftei s-a tot vorbit. Marea surpriză ar putea fi aducerea lui Ovidiu Herea. Mijlocaşul de 32 de ani este unul dintre golgheterii Rapidului de după Revoluţie. El se antrenează alături de jucătorii de la Academia Rapid. Mutarea ar fi una cu adevărat majoră, având în vedere că ultima dată, Herea a jucat chiar pentru campioana Viitorul Ovidiu. Inclusiv în preliminariile Ligii Campionilor!

Nu doar Herea, ci şi doi de la AFC Rapid

Pe lângă acesta, la antrenamentele conduse de Schumacher şi Iosif şi-au mai făcut apariţia şi doi foşti fotbalişti de la AFC Rapid. Unul dintre ei, Alex Petre, a fost chiar printre oamenii cei mai importanţi cu care echipa a obţinut promovarea din liga a 5-a în liga a 4-a. Performanţă reuşită la finalul sezonului 2016-2017. Celălalt este Mihai Popa. Mijlocaş de bandă extrem de talentat, care a jucat în trecut şi la FC Voluntari. Din păcate, acesta a jucat puţin pentru AFC Rapid. Din cauza unor probleme musculare care l-au ţinut pe bară mai multe luni în sezonul de primăvară.

1 COMENTARIU

  1. Jucatori tineri, talentati, de certa perspectiva, da.
    Jucatorii „batrani”, cu experienta, te pot ajuta 20, 30 de minute, dar numai atat. De multe ori nu este suficient sa castigi.
    Asa ca vedeti cum faceti ca la anul sa nu incepem iar in L4.