OFICIAL / Vasile Maftei, liber de contract!

Vasile Maftei
Vasile Maftei

Vasile Maftei a ajuns la o înţelegere cu conducerea clubului FC Voluntari pentru rezilierea contractului şi este, conform site-ului ilfovenilor, liber. Iar acum, teoretic, este aşteptat să joace pentru Academia Rapid Bucureşti. Vă redăm în continuare întregul comunicat publicat de sursa citată.

Comunicat FC Voluntari

FC Voluntari și Vasile Maftei au ajuns la o înțelegere legată de întreruperea pe cale amiabilă a relațiilor contractuale existente între jucător și clubul nostru. De la venirea la Voluntari în 2015, căpitanul Maftei a avut o contribuție esențială în menținerea echipei pe scena primei ligi, prestațiile sale ducând și la cucerirea celor două trofee, Cupa și Supercupa României, în toate aceste meciuri fiind integralist. FC Voluntari îi mulțumește pentru dăruirea demonstrată pe gazon și îi urează mult succes în remarcabila sa carieră sportivă!

Academia Rapid şi-a manifestat interesul

În acest context, fostul căpitan al AFC Rapid şi SC FC Rapid SA este aşteptat să semneze cu Academia Rapid. Transferul unuia dintre idolii Giuleştiului ar fi o adevărată lovitură pentru clubul din liga a 4-a. Mai ales că acesta va juca lângă alţi monştri sacri ai istoriei vişinii, este vorba despre Daniel Pancu şi Daniel Niculae. Care deja fac legea în liga a 4-a. Vasile Maftei va împlini 37 de ani pe 1 ianuarie, iar palmaresul său impresionează prin numărul de meciuri jucate, dar şi prin cel de trofee câştigate.

CV uluitor pentru Vasile Maftei!

Concret, Maftei are nouă trofee interne, dintre care patru cucerite alături de AFC Rapid Bucureşti, anume un titlu, două Cupe şi o Supercupă. Plus încă o cupă şi o Supercupă câştigate după ce AFC Rapid Bucureşti a devenit SC FC Rapid SA. A mai cucerit apoi un titlu cu CFR Cluj şi două trofee, o Cupă şi o Supercupă, cu FC Voluntari. Vasile Maftei a jucat peste 400 de meciuri în Liga 1 (!!!), 46 în Cupele Europene şi 12 pentru echipa naţională. În total, fundaşul are peste 500 de partide oficiale jucate!

2 COMENTARII

  1. nu stiu care este capacitatea sa fizica la ora actuala , dar sa avem in echipa (academia rapid) un asemenea monstru sacru , ar fi ceva