NEWS ALERT / Mircea Lucescu e deja out?!

Mircea Lucescu
Mircea Lucescu a antrenat Rapid

Mandatul lui Mircea Lucescu pe banca Turciei ar putea fi mai scurt decât ar fi anticipat oricine. Presa de la Istanbul vorbeşte despre posibilitatea ca Senol Guneş (65 de ani), antrenorul lui Beşiktaş, să îl înlocuiască la finalul acestui sezon. Pare a fi sfârşitul lui Lucescu„, titrează turkiyegazetesi.com.tr în legătură cu antrenorul care tocmai a ratat calificarea la Mondialul din Rusia. După înfrângerea usturătoare, pe teren propriu, scor 0-3 în faţa Islandei. Românul a fost adus într-un moment greu pe banca naţionalei Turciei, iar obiectivul impus a fost calificarea la EURO. Totuşi, turcii sunt cunoscuţi pentru faptul că iau decizii la cald şi nu au răbdare, astfel că românul ar putea fi demis în primăvară.

Mircea Lucescu, în funcţie până în mai?!

Concret, presa de pe Bosfor susţine că planul Federaţiei e să îl numească pe Senol Guneş. Antrenorul lui Beşiktaş, după ce acest sezon se va fi terminat. De altfel, tehnicianul „vulturilor” a fost în cărţi şi înainte ca Lucescu să fie numit. Însă oficialii echipei de club nu au fost de acord cu despărţirea de omul care le-a adus două titluri la rând (perioada 2015-2017). Astfel, Lucescu ar urma să mai rămână în funcţie până în mai. Când campionatul în Super Liga tucă se va fi încheiat, pentru ca apoi să îi facă loc lui Guneş.

Senol Gunes l-a contestat subtil

Mă aşteptam să fie numit un antrenor de la noi, liber de contract. Lucescu este cel mai bun dintre antrenorii străini. Însă corect ar fi fost să fie numit un selecţioner turc. Cred că nu este corect nici să spun: „De ce l-au luat pe el?”. Mă aştept ca el să obţină rezultate bune, a spus Guneş în momentul numirii lui „Il Luce”, potrivit presei din Turcia.

E omul cu cea mai mare performanţă din istoria naţionalei

Senol Guneş a mai fost pe banca Turciei în perioada 2000-2004, când naţionala semilunei a cunoscut cea mai bună perioadă din istoria sa. În 2002, la Mondial, Hakan Şukur&Co au jucat finala mică, pe care au câştigat-o în faţa Coreei de Sud, scor 3-2. Anterior, în semifinale, turcii fuseseră învinşi in-extremis de viitoarea campioană mondială, Brazilia, scor 1-0.

Sursa: digisport.ro

Doreşti ca AFC Rapid, Academia Rapid și ACS Rapid FNG să devină un tot unitar?

Loading ... Loading ...
Loading...

2 COMENTARII

  1. Nea Mircea stie sa-si „betoneze” contractele. Stati linistiti ca nu iese in pierdere.
    Merita tot respectul nostru pentru tot ce a facut la Rapid.

LĂSAȚI UN MESAJ