NEWS ALERT / AFC Rapid – CS Progresul 2005

AFC Rapid Lăcătuş
Lăcătuş a sărit şi la Ioniţă

AFC Rapid – Progresul 2005 se joacă vineri! Este primul meci acasă pentru giuelşteni după victoria de senzaţie obţinută în urmă cu două etape. Atunci, AFC Rapid s-a impus cu 3-1 prin golurile căpitanului Narcis Ioniţă, două, şi a lui Cătălin Stan. Numai că acum meciul nu se va mai disputa pe stadionul Electromagnetica. Ci pe terenul Coresi, din spatele Casei Presei Libere. Acolo unde AFC a învins Venus cu scorul de 9-0!

AFC Rapid şi Progresul 2005, egalitate perfectă

elefant.ro

Partida AFC Rapid – Progresul 2005 se va disputa vineri, 27 octombrie, de la ora 15. Meciul se anunţă unul destul de echilibrat. Cele două echipe au fiecare câte patru victorii şi cinci înfrângeri după nouă etape. Cu menţiunea că AFC are golaveraj mai bun. Asta pentru că Progresul 2005 a schimbat în totalitate echipa cu care a început sezonul. Atunci, oaspeţii arătau foarte rău. Pierzând fără prea mari probleme cu 13-0 în faţa Academiei Rapid şi cu 15-0 în faţa celor de la csa steaua.

Revine Panait la gazde

În acest context, meciul AFC Rapid – Progresul 2005 este unul foarte important în vederea obţinerii a trei puncte ce ar putea ajuta, la final, la ocuparea unei poziţii dintre cele patru în play-off. La echipa lui Andrei Anghel Constantinescu va reveni şi Gabriel Panait. Unul dintre oamenii de bază ai echipei şi antrenor secund, care a fost suspendat la partida cu csa steaua. Meciul ce se va disputa pe terenul Coresi contează pentru etapa a 11-a din liga a 4-a Bucureşti.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ