MINUNAT! AFC Rapid – Progresul 2005 CS 5-3

AFC Rapid - Venus
AFC Rapid - Venus e meciul zilei

AFC Rapid a câştigat, scor 5-3, meciul jucat, de la ora 15, vineri, 27 octombrie, cu Progresul 2005. Partida a avut loc pe terenul Coresi, din spatele Casei Presei libere. AFC Rapid a reuşit o partidă mare şi a învins o echipă aflată în ascensiune în ultimele etape. Astfel, echipa antrenată de Andrei Anghel Constantinescu se îndreaptă cu şanse reale spre al patrulea loc din play-off. Iar acest fapt poate fi facilitat şi de o victorie a Academiei Rapid cu Carmen Bucureşti. Cele două joacă sâmbătă, 28 octombrie, de la ora 18, pe stadionul Giuleşti. Pentru a nu ne pierde aici în cuvinte vă redăm caseta tehnică a meciului AFC Rapid – Progresul 2005 CS.

AFC Rapid – Progresul 2005 CS 5-3 (2-2)

Marcatori: Vuk, Moldoveanu, Panait, Dinu, Stan

AFC Rapid: Stamate – Panait, Matei, Neagu (O. Dumitru), Cristofor (Săveanu) – Stoica – Stan (Dumitrică), Munaf, Trică – Vuk, Niţu (Dinu)

Antrenor: Andrei Anghel Constantinescu

17 COMENTARII

  1. Vorbiti prostii va injurati ca tiganii in privinta lui Rapid 2 cum ii zic eu e binevenita in calificare pt play-off din motive ca ne trebuie ajutor e posibil ca ei sa i.impedice pe Steaua lui Lacatus si ajuta Academia .Eu cred ca e bine ar fi si daca ei ar reusi e nevoie de unitate.Asa tiganie si mereu critici nu e necesar.

  2. Există domnul Liviu Dragnea în clubul aristocraţilor, corect. Dar noi vorbim despre legende fotbalistice aici. În rest eşti binevenit mereu pe acest site!

  3. Aristocratilor ati jucat doar 3 meciuri si jumătate pana acum (egal cu csa,egal cu comprest,cu afc si o repriza cu tricolor pana s au dat la o parte)!in rest stie toata lumea cum ati jucat!de apreciat ce mai e de zis.faceti de ras toti rapidistii ati devenit cca din anii 80!

  4. Clubul Aristocratic Rapid este o legendă? :)) Şi care alte legende au mai susţinut Mişcarea? Păi eu ştiu că sunt prost, dar când mă uit ce scrii tu pe aici, prind curaj! 😀 În esenţă, orice om inteligent ştie că, de fapt, e prost. Argumentele te-ar depăşi. Doar cretinii, oligofrenii sau limitaţii se crede deştepţi şi inteligenţi. Deci, nah… Acum fiecare după cum consideră. 🙂

  5. Nu e politicos să scrii cu abrevieri! Normal că intră pentru Academia Rapid, AFC Rapid sau CS Rapid. Fiecare după ce susţine. E clar cât de inteligent eşti dacă tu crezi că noi avem pretenţia ca cei ce citesc acest site să o facă pentru NOI. Păi Mişcarea CFR nu avea vreo legătură cu Rapid, cum să fie susţinută? La Academia Rapid joacă Pancu şi Niculae.

  6. Dar oare mai înţelegem ceva cu adevărat în imensitatea temporo-spaţială a Universului persuasiv? Nu vezi că totul în jurul nostru este doar un haos iluzoriu? Estompat uneori de realitatea holografică… Doar aşa putem trece nevătămaţi prin fatalitatea emisă de prostia înconjurătoare!

  7. Păi e greu să intre în play-off şi nu din cauza jocului. Rapidismul tău este colosal probabil. Ai instrument de măsură al lui? E ca un fel de test de IQ sau? Ai fost la meciul csa steaua – AFC Rapid? Nu ai fost, normal. Aşa că nu înţelegem cum îţi poţi da cu părerea. Şi, apropo, atunci când renegi cu violenţă AFC Rapid şi te bucuri că a pierdut cu csa steaua nu ai cum să spui că ţii cu Rapid. Dar, aşa cum am spus, poate ai un instrument de măsurat rapidismul. Vezi numai să îl foloseşti cu atenţie, ‘telegentule! 😀

  8. Ciuca bătăilor înseamnă o echipă care câştigă cinci meciuri din 10 şi care are golaveraj pozitiv? Este ilogic. Cei care îşi doresc ca AFC Rapid să nu fie în play-off, nu ştim suporterii cui sunt…

  9. Ce a replicat Dani, mi se pare corect. AFC RAPID nu are ce sa caute in play-off. Decat sa fie ciuca batailor CSA-ului, mai bine alta echipa in locul ei.

  10. Înţelegem că eşti suporter al stelei, dar te rugăm să nu îţi expui simpatiile aici. Arată respect RAPIDIŞTILOR!