Bilete pentru meciul Carmen – Academia Rapid

Academia Rapid
Academia Rapid, foto: gsp.ro

Meciul Carmen – Academia Rapid se joacă pe Giuleşti. Este foarte interesant motivul deciziei echipei gazdă, în contextul în care stadionul este cel pe care îşi joacă meciurile, în mod obişnuit, oaspeţii. Până să vă explicăm însă asta, facem o precizare la fel de importantă legată de bilete pentru această partidă. Pe site-ul celor de la Carmen Bucureşti a apărut informaţia legată de acestea. Intrarea generală va fi 10 lei! Mai jos vă oferim comunicatul integral al echipei din Berceni.

Elogiu pentru Valentin Stănescu

Ne face o deosebită plăcere să jucăm partida de sâmbătă împotriva celor de la Academia Rapid pe stadionul Giulești-Valentin Stănescu. Prin acest meci dorim să îl evocăm pe fostul nostru mare portar, Valentin Stănescu, cel care a jucat ulterior și pentru Rapid, dând în acest moment numele stadionului de pe Calea Giulești. Biletele pentru această partidă au prețul de 10 lei intrarea generală și 49,99 lei la Tribuna 0, respectiv Tribuna Oficială. Tichetele se pot procura de pe site-ul Eventim, accesând următorul link: bilete Carmen București-Academia Rapid.

Programul caselor de bilete pentru Carmen – Academia Rapid

De asemenea, atât vineri cât și în ziua meciului, vom avea deschise la stadionul Giulești-Valentin Stănescu case de bilete după următorul program:

Vineri 27.10.2017– o casa între orele 12:00-20:00 lângă intrarea de la Tribuna 1

Sâmbătă 28.10.2017– o casa de la 10:00–18:00 lângă intrarea de la Tribuna 1

Sâmbătă 28.10.2017-  alte 2 case de la 16:00 – 18:00

Avantaj pentru Academia Rapid

Iniţiativa celor de la Carmen Bucureşti nu a fost pe placul tuturor suporterilor pe care îi au. Unii dorindu-şi ca partida să aibă loc, aşa cum era normal, pe stadionul din IMGB. Acolo unde joacă de obicei partidele. În ciuda acestui fapt, decizia pare una extrem de inspirată. Mai ales pentru Academia Rapid, care porneşte ca favorită pentru această partidă. Inedit este că echipa Carmen Bucureşti revine pe stadionul Giuleşti după… 71 de ani! Carmen a jucat deja cu AFC Rapid. Prima dată un amical în vară, scor 2-2. În campionat bercenarii s-au impus cu 3-0. Au fost primele partide jucate în faţa unei echipe cu numele Rapid după şapte decenii!

 

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ