Marian Ioniţă va lucra alături de Schumacher şi Iosif

Marian Ioniţă
Marian Ioniţă alături de Leo Toader

Academia Rapid şi-a întărit staff-ul tehnic cu un membru de calibru. Este vorba despre antrenorul de portari, Marian Ioniţă. Acesta a lucrat alături de Mircea Lucescu în cea mai mare parte a mandatului acestuia la Şahtar Doneţsk. Mai mult, Ioniţă a pregătit portarii AFC Rapid în sezonul 2002-2003, la finalul căruia echipa a devenit campioana României. Atunci lucra alături de Mircea Rednic. Marian Ioniţă are şi o carieră impresionantă de jucător la Rapid.

Marian Ioniţă a antrenat şi echipa naţională

Acesta a apărat poarta echipei între 1973 şi 1981. A reuşit să câştige Cupa României alături de Rapid în 1975. Atunci echipa juca în liga a doua. Portar talentat, Marian Ioniţă s-a remarcat totuşi ca antrenor. Pe lângă Rapid şi Şahtar Doneţk el a activat şi la naţionala României, când selecţioner a fost Răzvan Lucescu. Dar şi la Dinamo Bucureşti. La Academia Rapid va colabora cu antrenorii Constantin Schumacher şi Mihai Iosif, cu doctorul Virgiliu Hudici şi cu maseorul Gică Păun.

Doreşti ca AFC Rapid, Academia Rapid și ACS Rapid FNG să devină un tot unitar?

Loading ... Loading ...
Loading...

2 COMENTARII

  1. Da, este o veste buna, dar jucatori de valoare, cand se vor aduce.
    Cu durere in suflet o spun, dar cu ce este acum la anul tot in L4 o sa incepem. Chiar nu vede nimeni asta?
    Daca CSA incepe play-off-ul cu un punct in fata nu-i mai ajungem cu jucatorii astia. Egalul de pe Giulesti sa-l consideram un punct castigat cu noroc pt ca asta este realitatea.
    FZR !