Marian Ioniţă va lucra alături de Schumacher şi Iosif

Marian Ioniţă Leo Toader
Marian Ioniţă alături de Leo Toader

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

Academia Rapid şi-a întărit staff-ul tehnic cu un membru de calibru. Este vorba despre antrenorul de portari, Marian Ioniţă. Acesta a lucrat alături de Mircea Lucescu în cea mai mare parte a mandatului acestuia la Şahtar Doneţsk. Mai mult, Ioniţă a pregătit portarii AFC Rapid în sezonul 2002-2003, la finalul căruia echipa a devenit campioana României. Atunci lucra alături de Mircea Rednic. Marian Ioniţă are şi o carieră impresionantă de jucător la Rapid.

Marian Ioniţă a antrenat şi echipa naţională

Acesta a apărat poarta echipei între 1973 şi 1981. A reuşit să câştige Cupa României alături de Rapid în 1975. Atunci echipa juca în liga a doua. Portar talentat, Marian Ioniţă s-a remarcat totuşi ca antrenor. Pe lângă Rapid şi Şahtar Doneţk el a activat şi la naţionala României, când selecţioner a fost Răzvan Lucescu. Dar şi la Dinamo Bucureşti. La Academia Rapid va colabora cu antrenorii Constantin Schumacher şi Mihai Iosif, cu doctorul Virgiliu Hudici şi cu maseorul Gică Păun.

2 COMENTARII

  1. Da, este o veste buna, dar jucatori de valoare, cand se vor aduce.
    Cu durere in suflet o spun, dar cu ce este acum la anul tot in L4 o sa incepem. Chiar nu vede nimeni asta?
    Daca CSA incepe play-off-ul cu un punct in fata nu-i mai ajungem cu jucatorii astia. Egalul de pe Giulesti sa-l consideram un punct castigat cu noroc pt ca asta este realitatea.
    FZR !