Marius Lăcătuş a vorbit despre Academia Rapid

Lăcătuş Ştefan Nanu
Lăcătuş, pus la pământ de Ştefan Nanu

Marius Lăcătuș este directorul tehnic al csa steaua şi a vorbit despre cel mai așteptat meci din Liga 4, cel dintre Academia Rapid și csa steaua. Programat sâmbătă, 14 octombrie, în Giulești, de la ora 19:15, se va derula în fața unor tribune arhipline. Cele 10.000 de tichete, scoase la vânzare, au fost deja epuizate, astfel că se anunță o atmosferă incendiară. ”Treaba merge bine la echipă. Rămâne de văzut sâmbătă seară dacă suntem favoriți și dacă toate lucrurile pe care le-am făcut mai devreme decât ei ne vor avantaja. Vom vedea dacă vom trece cu bine peste acest test. Nu știm câte bilete au pus la dispoziție, nu știm ce protocol stă la baza împărțirii biletelor”, a spus Lăcătuș la Digi Sport Special.

Lăcătuş nu ştie unde se va juca returul

Lăcătuș este încântat că va avea parte de un derby în adevăratul sens al cuvântului, cu tribunele pline și cu suporteri care să-și încurajeze echipele. În ceea ce privește meciul retur, nu știu exact pe ce arena vor disputa derby-ul cu Rapid. ”Este un lucru bun că stadionul va fi plin. Toată lumea își dorește să vină mai multă spectatori la jocuri. Asemenea jocuri se dispută la nivelul ligii a IV-a. Dar poate aceste derby-uri o să le avem poate și la Liga 2, Liga 1, sperăm noi. Încă nu ne-am gândit unde vom juca meciul retur. În complexul nostru din Ghencea nu putem avea un număr așa de mare pentru suporterii rapidiști”, a mai spus ”Fiara”.

Meciurile cu Rapid îi plac lui Lăcătuş

Tot Marius Lăcătuș a spus că lupta pentru promovare în al treilea eșalon este una extrem de grea. ”Nu pot promova două echipe, există play-off-ul și meciul de baraj. E mult mai greu decât la Liga a 3-a sau la Liga a 2-a”, a mai spus Lăcătuș. Care apoi a conchis: ”Mie îmi plac meciurile acestea, pentru asta am intrat în fotbal. Nu o să îmi doresc să am 300 de spectatori și să câștigi cu 20-0. Acestea sunt meciurile pentru care jucăm, pentru partidele cu Rapid”.

Sursa: digisport.ro

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* indicates required

Vrei si tu una? Apasa AICI