NEWS ALERT / Intrare liberă la AFC Rapid – Comprest

AFC Rapid
Afis AFC Rapid - Comprest GIM

AFC Rapid – Comprest GIM se va juca sâmbătă, 14 octombrie, de la ora 15:00. Partida va avea loc pe terenul Electromagnetica, de pe strada Veseliei. Conducerea AFC Rapid a decis ca pentru această partidă, la fel cum s-a întâmplat şi cu primele două pe propriul teren din acest sezon intrarea să fie liberă! Pe acest stadion, în trecut, juca meciurile considerate acasă Rapid II. Sau Rapid Electromagnetica, cum mai era cunoscută echipa. Aşadar, suporterii sunt aşteptaţi în număr cât mai mare la un meci extrem de interesant.

AFC Rapid vine după o victorie categorică!

În contextul în care în etapa precedentă, Comprest GIM – Academia Rapid s-a terminat 0-0. Este un bun prilej pentru AFC Rapid să răzbune echipa Primăriei Sectorului 1 care a pierdut în acea partidă primele puncte. AFC are în acest moment nouă puncte după şapte etape, câştigând trei meciuri şi pierzând patru. Ultimul rezultat al echipei lui Andrei Anghel Constantinescu a fost o victorie cu 9-0 pe terenul lui Venus Bucureşti!

7 COMENTARII

  1. Și echipa Primăriei Sectorului 1 nu are și ea un nume? Intepaturile astea chiar nu își au rostul acum când urmează marea confruntare de pe Giulesti:RAPID-steua. Eu ma bucur și când bate AFC-ul și când bate Academia. Toți sunt ai nostri:FORZA RAPID!!!! CU TOȚII MAINE PE GIULESTI!!