VIDEO / Golul care îi trimite la lot! Revine şi Săpunaru!

Săpunaru România
Sapunaru pentru România

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* prin completarea adresei de email esti de acord sa-ti trimitem periodic informari cu privire la ofertele noastre si la articolele publicate pe site-ul 1923.ro
* indicates required

Cristian Săpunaru a revenit la echipa națională a României. El este convocat pe lista preliminară pentru meciurile cu Turcia (9 noiembrie) și Olanda (14 noiembrie). Fostul căpitan al Rapidului a fost afectat de neconvocarea din meciurile cu Kazahstan și Danemarca. Însă dificultatea celor două meciuri amicale din luna noiembrie l-a făcut pe Contra să îl cheme pe Săpunaru, titular la Kayserispor. Echipă ce face senzație în Turcia, sub comanda lui Marius Șumudică, scrie RAPID TV.

Săpunaru şi Ioniţă, în premieră convocaţi împreună

Alex Ioniță va fi convocat și el, aproape sigur. Lista jucătorilor din țară urmând a fi anunțată ulterior. Fostul decar al Rapidului a marcat însă un gol de excepție contra Voluntariului. Şi este unul dintre cei mai în formă jucători din campionatul intern. Astfel, după ceva timp, la echipa naţională vor fi doi jucători rapidişti pur-sânge. Ba mai mult, amândoi ar trebui să apară în primul unsprezece. Având în vedere forma excelentă pe care o arată la echipele lor.

Golul lui Ioniţă

În video-ul de mai jos puteţi admira golul marcat de Alex Ioniţă II în meciul Astra Giurgiu – FC Voluntari 2-3. O bijuterie de gol!

2 COMENTARII