FOTO / Susţinere specială pentru Simona Halep!

Halep
Halep cu Ciolacu

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* prin completarea adresei de email esti de acord sa-ti trimitem periodic informari cu privire la ofertele noastre si la articolele publicate pe site-ul 1923.ro
* indicates required

Simona Halep se află în aceste zile la Turneul Campioanelor de la Singapore. Alături de cele mai bune jucătoare de tenis din lume. Cu o zi înaintea debutului, aceasta a fost încurajată de rapidistul Andrei Ciolacu. Fotbalist în Singapore la Warriors FC, Ciolacu nu a ratat ocazia de a merge la antrenamentul Simonei Halep. Profitând şi de faptul că nu avea antrenament la acea oră. Andrei a mers pentru a o vedea, pentru a schimba câteva cuvinte şi, nu în ultimul rând, pentru a face o fotografie cu numărul 1 mondial.

Simonei Halep îi merge bine în vişiniu!

Considerând că Simona Halep a devenit lider purtând pantofi sport vişinii, se pare că rapidiştii îi poartă noroc. Să sperăm că vizita lui Andrei Ciolacu va avea un efect asemănător, iar la finalul turneului aceasta va fi câştigătoare. Echipa 1923.ro îi urează, de asemenea, Simonei mult succes în competiţia în care poate dovedi, încă o dată, că este cea mai bună jucătoare de tenis din lume!

Fotografia postată de Andrei Ciolacu.