Fair play incredibil şi trei super transferuri

super rapid
Super momente cu Rapid în prim plan

La Bazinul ”Tolea Grințescu” din București, fost Floreasca, a avut loc primul meci al poloiștilor de la CS Rapid București. În Super Liga Națională, ediția 2017-2018. Formația noastră a avut programat primul meci al etapei duble cu Crișul Oradea. Meciul a întârziat cu mai mult de 45 de minute, din cauza întârzierii ambulanței și a cadrului medical delegat să asigure asistența de specialitate la joc. Acest lucru s-a întâmplat din cauza traficului intens din București la o oră de vârf. Astfel, toate arterele au fost supraaglomerate, fapt care a condus la perturbarea meciului.

Victorie cu 14-2 pentru CS Rapid

Inițial oficialii jocului declaraseră forfait, totuși, la insistențele antrenorului de la Crișul Oradea, Ciprian Cîmpeanu. Totuşi, jocul s-a disputat atunci când echipajul medical a ajuns la bazin. Rapidiștii au evoluat foarte bine, impunându-se cu scorul de 14-2. În ultimele două sferturi, caschetele feroviare nici nu au mai insistat cu atacurile la poarta bihoreană. Pe cale oficială, conducerea CS Rapid București ține să mulțumească pentru înțelegere. Şi pentru faptul că regulamentul s-a putut interpreta în favoarea sportului, iar meciul s-a disputat. Mulțumiri, de asemenea, pentru Crișul Oradea, arbitri și observatori, dar și Federația Română de Polo.

Super transferuri făcute de CS Rapid

Altfel, pe lângă acest gest rarisim de fair play, CS Rapid, echipa de polo, s-a remarcat şi prin trei transferuri importante. Stan de la Corona Sportul Studențesc și Oreșcovici de la Dinamo sunt veniți sub formă de împrumut, iar portarul Florea a fost achiziționat definitiv de la Steaua. Centru juvenil de polo feroviar va avea, în acest sezon, două echipe. Răsvan Mustață va pregăti echipa de juniori II, aflată în al doilea an de juniorat, iar noutatea o reprezintă apariția echipei de juniori III, care va fi pregătită de Eduard Rusu și va activa în campionatul municipal. Le fete, senioarele și junioarele se anunță a fi printre protagonistele competiției interne.

Sursa: clubulrapid.ro

Doreşti ca AFC Rapid, Academia Rapid și ACS Rapid FNG să devină un tot unitar?

Loading ... Loading ...
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ