Fabulos! 1000 de bilete pentru csa steaua!

CSA steaua
Aurel Joe Panait, unul dintre cei mai carismatici jucatori care au evoluat la csa steaua

Meciul dintre Academia Rapid și csa steaua stârnește un mare interes. Deopotrivă pentru suporterii rapidiști și steliști. Astfel încât oaspeții vor avea asigurate 1000 de bilete pentru partida de sâmbătă, de pe Giulești. De asemenea, steliștii sunt obligați, în urma acestui acord, să le asigure giuleștenilor 1000 de bilete. Cu ocazia meciului retur, scrie RAPID TV. E adevărat însă că pentru asta, csa steaua trebuie să joace acea partidă pe un teren care să găzduiască un număr atât de mare de suporteri.

Academia Rapid – csa steaua, sâmbătă, 19:15

Interesant este că, în mod normal, suporterii echipelor oaspete primesc aproximativ 5 la sută din capacitatea pe care o are echipa organizatoare. Cum, în prezent, pe Giuleşti, nu încap decât aproximativ 9000 de oameni, aşteptările erau ca numărul steliştilor să fie de cel mult 450. Iată însă că vor veni mai mult decât dublu. Se anunţă SHOW! Academia Rapid – csa steaua se va disputa sâmbătă, 14 octombrie. De la ora 19:15. În cadrul etapei a VIII-a din Liga 4.

Doreşti ca AFC Rapid, Academia Rapid și ACS Rapid FNG să devină un tot unitar?

Loading ... Loading ...
Loading...

5 COMENTARII

  1. Anunt:
    Plecarea celor 4 autocare cu suporterii rapidisti din Slatina , se va face sambata la orele 14 din parcarea Kauflland .

  2. Nu vor veni 1000 de spurkati la meci. LA meciul retur, ne vor da 50 de bilete pt ca ei joaca pe un camp langa stadionul ghena.

    UN SINGUR RAPID! O SINGURA GALERIE!

  3. Si daca la retur nu vor asigura un stadion cu capacitate mare cine raspunde? Este exagerat de mult 1000 de bilete, nici cand jucam in liga 1 nu li se dadeau atatea bilete. Repet, daca la retur nu ne asigura 1000 de bilete cine raapunde/plateste?

LĂSAȚI UN MESAJ