Extaz, dar şi coşmar pentru Rapid! Ce s-a întâmplat

CS Rapid
Weekend plin pentru poloistele CS Rapid

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

La Bazinul ”Anatolie Grințescu” (fost Floreasca) din București, a început primul turneu al Cupei României la polo feminin. Echipa CS Rapid București, condusă de către antrenorul Eduard Rusu, a dispus de Crișul Oradea cu categoricul scor de 20-3. Un moment simbolic s-a petrecut după joc, atunci când fetele au sărbătorit-o pe noua lor colegă, Dragana Ivkovic.

Victorie sărbătorită cu tort de CS Rapid

Valoroasa internațională din Serbia a debutat cu această ocazie la echipa feroviară. Ea a ajutat foarte mult echipa, chiar în ziua în care a împlinit frumoasa vârstă de 33 de ani. Ea și-a servit, în vestiar, coechipierele cu tort, marcându-și astfel integrarea în noua formație, anunţă clubulrapid.ro. Din păcate, dacă primul meci a fost un galop de sănătate, ceea ce a urmat pentru fete s-a transformat în coşmar.

Dezastru cu steaua…

CS Rapid București a pierdut partida din etapa a doua a Cupei României categoric. Giuleștencele au fost învinse de marea rivală steaua, la bazinul ”Anatolie Grințescu” din București. Cu un scor dureros, de 17-4. Chiar dacă în bazin echipa nu a ţinut pasul, în tribune, suporterii rapidiști au fost fantastici. Atmosfera a fost comparabilă cu cea de la handbal. Iar duelul galeriilor a fost câștigat de departe de giuleşteni. Veştile bune vor reveni însă un pic mai târziu. Tot în faţa unei rivale de moarte.

… succes categoric cu Dinamo!

Din fericire, revanşa a fost luată cu Dinamo! CS Rapid București s-a impus cu 16-7 în fața celor de la Dinamo în meciul din etapa a treia a Cupei României. Partida s-a disputat la Bazinul ”Anatolie Grințescu” din București. Formația noastră, pregătită de antrenorul Edy Rusu, a terminat turneul patrulater pe locul secund, cu 6 puncte, lider fiind steaua cu 9 puncte. Cupa României se va decerna la finele lunii noiembrie, când cele patru echipe se vor reuni pentru încă un tur de trei etape.