Extaz, dar şi coşmar pentru Rapid! Ce s-a întâmplat

CS Rapid
Weekend plin pentru poloistele CS Rapid

La Bazinul ”Anatolie Grințescu” (fost Floreasca) din București, a început primul turneu al Cupei României la polo feminin. Echipa CS Rapid București, condusă de către antrenorul Eduard Rusu, a dispus de Crișul Oradea cu categoricul scor de 20-3. Un moment simbolic s-a petrecut după joc, atunci când fetele au sărbătorit-o pe noua lor colegă, Dragana Ivkovic.

Victorie sărbătorită cu tort de CS Rapid

Valoroasa internațională din Serbia a debutat cu această ocazie la echipa feroviară. Ea a ajutat foarte mult echipa, chiar în ziua în care a împlinit frumoasa vârstă de 33 de ani. Ea și-a servit, în vestiar, coechipierele cu tort, marcându-și astfel integrarea în noua formație, anunţă clubulrapid.ro. Din păcate, dacă primul meci a fost un galop de sănătate, ceea ce a urmat pentru fete s-a transformat în coşmar.

Dezastru cu steaua…

CS Rapid București a pierdut partida din etapa a doua a Cupei României categoric. Giuleștencele au fost învinse de marea rivală steaua, la bazinul ”Anatolie Grințescu” din București. Cu un scor dureros, de 17-4. Chiar dacă în bazin echipa nu a ţinut pasul, în tribune, suporterii rapidiști au fost fantastici. Atmosfera a fost comparabilă cu cea de la handbal. Iar duelul galeriilor a fost câștigat de departe de giuleşteni. Veştile bune vor reveni însă un pic mai târziu. Tot în faţa unei rivale de moarte.

… succes categoric cu Dinamo!

Din fericire, revanşa a fost luată cu Dinamo! CS Rapid București s-a impus cu 16-7 în fața celor de la Dinamo în meciul din etapa a treia a Cupei României. Partida s-a disputat la Bazinul ”Anatolie Grințescu” din București. Formația noastră, pregătită de antrenorul Edy Rusu, a terminat turneul patrulater pe locul secund, cu 6 puncte, lider fiind steaua cu 9 puncte. Cupa României se va decerna la finele lunii noiembrie, când cele patru echipe se vor reuni pentru încă un tur de trei etape.

Doreşti ca AFC Rapid, Academia Rapid și ACS Rapid FNG să devină un tot unitar?

Loading ... Loading ...