„De ce susţin Rapidul”, o carte ce nu trebuie să-ţi lipsească!

De ce susţin Rapidul
De ce susţin Rapidul este scrisă

Despre Gheorghe Scurtu ştie orice rapidist. Nu ar avea cum să lipsească din cultura noastră. Având în vedere comoara pe care o are în apartamentul său din zona Brâncoveanu. Acum a scris „De ce susţin Rapidul”. Un veritabil muzeu dedicat Rapidului, echipă pe care o simpatizează de 70 de ani! Un om mai lucid la 84 de ani decât mulţi cu jumătate de veac mai tineri, Scurtu nu concepe viaţa fără Rapid. Iar pentru a demonstra asta, fanaticul suporter octogenar a lansat o carte. Care nu ar trebui să lispească din biblioteca vreunui rapidist.

De ce susţin Rapidul

Ea se numeşte, sugestiv, „De ce susţin Rapidul”. Şi oferă un mix de experienţe şi opinii acumulate în cele 7 decenii în care a văzut mii de meciuri ale Rapidului. Mai multe nu vă spunem, fiindcă vă lăsăm să o descoperiţi. Pentru toţi rapidiştii este o dovadă în plus că iubirea pe care o poartă culorii vişinii nu este una întâmplătoare. Cu atât mai puţin zadarnică sau monotonă.

Vă invităm să comandaţi de aici un exemplar pentru a vă convinge că scriitorii rapidişti pot scrie oricând opere ce pot fi savurate pe nerăsuflate!

Doreşti ca AFC Rapid, Academia Rapid și ACS Rapid FNG să devină un tot unitar?

Loading ... Loading ...
Loading...

3 COMENTARII

  1. NU SUNT UN SUSŢINĂTOR TOTAL AL DOMNULUI GHEORGHE SCURTU. INIŢIAL, AMBII AM FOST ÎN ACEEAŞI BARCĂ, DAR DE VÂSLIT AM FACUT-O ÎN DIRECŢII PUŢIN DIFERITE. NICI VÂSLELE NU NE-AU FOST IDENTICE. ERA ŞI NORMAL SĂ FIE AŞA. DOMNIA SA, DUPĂ UMILA MEA PĂRERE, ESTE SINGURUL DOCTOR ÎN ISTORIA SCRISĂ, DAR MAI ALES TRAITĂ, A RAPIDULUI. A MARELUI RAPID. EU DOAR UN SIMPLU CHIBIŢ PE LA PORŢILE GRANTULUI.
    DOMNIA SA A SCRIS CĂRŢI DESPRE ACEASTĂ ECHIPĂ DE LEGENDĂ, EU NU AM REUŞIT DECÂT SĂ ÎNCROPESC CÂTEVA RÂNDURI. RECENT, O ALTĂ CARTE A VĂZUT LUMINA TIPARULUI. „DE CE SUSŢIN RAPIDUL”. ŞI EU SUSŢIN RAPIDUL. MII (SUTE DE MII?!) DE SUPORTERI SUSŢIN RAPIDUL. DAR GREORGHE SCURTU, NEA’ GICĂ, MAESTRUL, ACEASTĂ ISTORIE VIE A GIULEŞTIULUI, O FACE ALTFEL. O FACE CU SUBIECT ŞI PREDICAT, CU PUNCT ŞI VIRGULĂ, CU DATE EXACTE, DE NETĂGĂDUIT.
    AM CITIT DE DOUA ORI „DE CE SUSŢIN RAPIDUL”. AŞ PUTEA SPUNE CHIAR, AM STUDIAT-O. ŞI NU PENTRU CĂ MEMORIA MI-AR JUCA FESTE, CI PENTRU SIMPLUL FAPT CĂ ACEASTĂ CARTE „M-A DUS ACOLO”, ÎN ACELE VREMURI NETRĂITE DE CEI MAI MULŢI DINTRE NOI. ACUM, CU VOIA DUMNEAVOASTRĂ, AŞ PUTEA CHIAR SĂ AFIRM CĂ AM TRAIT CLIPE DINAINTEA NAŞTERII MELE. EU AŞA SIMT. ÎL CUNOAŞTEŢI PE DOMNUL SCURTU? DA?! VĂ SPUN EU, NU ÎL CUNOAŞTEŢI! CUNOAŞTEŢI RAPIDUL?! VĂ SPUNE MAESTRUL, NU ÎL CUNOAŞTEŢI.
    CITIŢI CARTEA SI VĂ VEŢI CONVINGE.

LĂSAȚI UN MESAJ