DANIEL NICULAE critica dur pretul de pornire al licitatiei FC RAPID SA

Daniel Niculae
Daniel Niculae a marcat şi apoi a vorbit despre situaţia de la Aacademia Rapid

Ce a declarat Daniel Niculae. „Într-adevăr, s-a hotărât ca suma de la licitație să fie de 3,4 milioane de euro + TVA, dar inițial evaluatorul care a fost ales a spus că tot ce înseamnă brandul Rapid se învârte în jurul sumei de 400.000. Diferența e uriașă, cred că sunt anumite interese și persoane care nu vor binele Rapidului.

elefant.ro

Lucrurile merg bine în proiect, lumea vine la stadion, rapidiștii își susțin încă echipa. Dar diferența estee mare. Am promis că vom participa la licitație și ne vom prezenta acolo. Ne vom ține de cuvânt. Primăria Sectorului 1 va participa la această licitație, dar lucrurile nu sunt normale. Toată lumea vede acest lucru. Sunt ferm convins că va fi o cu totul altă sumă, altfel nu va participa nimeni.

Ce moralitate mai vezi în aceste lucruri? Mai devreme sau mai târziu, adevărul va ieși la iveală. Lumea știe ce s-a întâmplat la Rapid, dar ușor, ușor lucrurile ies la iveală. Lucrurile se îndreaptă, merg într-o direcție bună, există unitate și se vrea un proiect frumos, dar anumite persoane încearcă să profite, așa cum s-a tot întâmplat în istoria recentă la acest club„, a declarat Daniel Niculae, la TV Digi Sport.

Daniel Niculae este pe bună dreptate extrem de supărat!

7 COMENTARII

  1. Nu va plati nimeni. Academia va functiona tot cu emblema inchiriata, pana pretul va scadea si se va gasi cineva sa cumpere. Nici cu 1.7 milioane nu se va cumpara. Sotii moraru isi vor lua pentru prima oara mult ravnita muie pe care o merita de cel putin un an.

    UN SINGUR RAPID! O SINGURA GALERIE!

  2. Cu tot cu TVA sunt cam 4 milioane de euro (de ce euro, cand moneda tarii este leul…asta e alta discutie) ! Suma este aberanta si este clar ca nimeni nu o va plati. Oare ce va urma ?

  3. de la 400 de mii la 3,4 milioane de euro suma de pornire a noii licitatii, deci de aproape 9 ori mai mare, stabilita peste noapte, nu demonstreaza decat lipsa total de profesionism a acestor lichidatori judiciari care se joaca cu cifrele ca niste handicapati in matematica. nici nu-i de mirare am avut ocazia, decurand, sa constat intrun proces ca niciun judecator nu stia regula de trei simple si au dat un verdict de tot rasul.

  4. Este foarte evident cine are interes in ridicarea prețului de pornire. asociatul majoritar, Valerii Moraru. Și nu va ceda, pentru ca acest început de campionat a arătat valoarea Rapidului.

  5. Cine a dus RAPID în insolenta Nico ,Pancu ,Săpun?George Copos .!!!!!cum poți tu club sa fi dator propriului patron cu 36 000 000 euro ?????în ce tara trăim ???? Ce societate am creat ???? Dar cu siguranță prin ceea ce trece RAPIDUL acum îl va face mai PUTERNIC .Se vede clar ca Multă lume nu dorește sa ne revenim dar o vom face .CĂTRE CINE AVEA FC RAPID CELE MAI MARI DATORII PINA LA INTRAREA ÎN FALIMENT?????Către fisc .de ce nu fiscul este creditor majoritar acum????sau cine este .ce mai caută dam Moraru în aceasta ecuație ?????astea sunt întrebări la care trebuie un RĂSPUNS CLAR BAZAT PE DOCUMENTE NU PE VORBE .

  6. A vrut doar ce i se cuvine. Pana la urma si-a retras cererea la insistentele suporterilor, dar si pt ca e RAPIDist.

    UN SINGUR RAPID! O SINGURA GALERIE!

LĂSAȚI UN MESAJ