Dan Alexa de cartea recordurilor! 10 la rând!

Dan Alexa ProSport
Dan Alexa

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

Dunărea Călăraşi este tot mai aproape de o promovare istorică în Liga 1. Ar fi prima din toate timpurile pentru oraşul de la Dunăre! Şi asta în proporţie de 90 la sută datorită lui Dan Alexa. Tehnicianul care a promovat SC FC Rapid SA în prima ligă în primăvara lui 2016 a preluat echipa călărăşeană în urmă cu 10 etape. Iar de atunci a înregistrat numai victorii. Adică zece la rând! Performanţă uluitoare pentru orice campionat de fotbal din lume. Ultimul succes a fost obţinut în ultimele secunde, 1-0 cu Luceafărul Oradea, echipa de pe ultimul loc.

Dunărea Călăraşi joacă la Ripensia

Dunărea Călăraşi este pe locul 2, cu 31 de puncte, la un singur punct în spatele liderului Hermannstadt. Însă cu patru mai multe decât locul 3, Chindia Târgovişte. Şi cu cel puţin nouă peste restul echipelor. Dan Alexa face, aşadar, minuni la o echipă cu care s-a luptat direct pentru promovare în urmă cu două sezoane. În play-off, SC FC Rapid SA chiar pierduse pe terenul Dunării cu 3-0! Următorul meci pentru echipa lui Dan Alexa în campionat este unul extrem de interesant. Călărăşenii vor juca în deplasare cu Ripensia Timişoara. Nume de calibru în istoria fotbalului românesc, dar care vine după cinci înfrângeri la rând!

Două promovări şi o salvare pentru Dan Alexa

Meciul va avea loc sâmbătă, 28 octombrie, de la ora 12 în oraşul din Banat. Dan Alexa este un specialist al promovărilor. Pe lângă cea cu SC FC Rapid Bucureşti SA din 2015-2016, el a mai bifat una şi cu ACS Politehnica Timişoara cu un sezon mai devreme. Astfel, ar fi a treia în doar patru ani. Mai mult, Dan Alexa a reuşit o altă performanţă şi în Liga 1, în sezonul 2016-2017. Este vorba despre salvarea de la retrogradare pe ultima sută de metri a celor de la Concordia Chiajna. Formaţie ilfoveană ce, la un moment dat, părea condamnată la retrogradare.

2 COMENTARII