Cutremur în Clubul Aristocratic! Dan Grigore a demisionat!

Dan Grigore
Dan Grigore a plecat din CAR

Clubul Aristocratic Rapid aproape că a devenit istorie! Cel mai important membru al său, celebrul pianist Dan Grigore, şi-a dat demisia. Informaţiile 1923.ro indică ferm faptul că renumitul artist nu mai face parte din CAR. În acest context, organizaţia s-a subţiat considerabil. Practic, altă dată un pol al culturii şi artei româneşti, acesta a făcut, treptat, schimbul de generaţii. Din acest club au făcut parte, printre alţii, regretatul Florian Pittiş sau inginerul Gheorghe Scurtu. Cel care a lansat, de curând, o carte despre Rapid.

Liviu Dragnea singurul nume important din Clubul Aristocratic Rapid

Dan Grigore îndeplinea, aşa cum era şi normal, funcţia de preşedinte de onoare al Clubului Aristocratic. În prezent, singurul nume greu care mai face parte din Clubul Aristocratic Rapid este cel al lui Liviu Dragnea. Acesta este unul dintre cei mai importanţi oameni politici din România în prezent, fiind preşedinte al Camerei Deputaţilor. Liviu Dragnea este membru onorific al CAR începând cu anul 2013, aspect despre care am mai scris şi aici.

1 COMENTARIU

  1. Chiar nu mai sunt aristocrati in Romania care sa iubeasca Rapidul, chiar si in divizia a 4-a? Nu de alta, dar ne intoarcem acolo unde ne este locul si vom face iar prapad; curand. Si chiar nu mai e nimeni pe-acolo care sa faca marketing pentru Rapid? Pe vremuri faceam asta pe degeaba, doar pentru ca Rapidul era iubirea cea mare! Aveti datoria sa aduceti Rapidul unde-i este locul, toti cei care sunteti acolo si va revendicati ca Rapidisti. La munca ca e treaba multa!!!

LĂSAȚI UN MESAJ