Protocol cu csa steaua. Unde se joacă în retur!

CSA steaua
Aurel Joe Panait, unul dintre cei mai carismatici jucatori care au evoluat la csa steaua

Cel mai așteptat meci din Liga 4, cel dintre Academia Rapid și csa steaua, programat sâmbătă, 14 octombrie, în Giulești, de la ora 19:15, se va derula în fața unor tribune arhipline. Cele 10.000 de tichete, scoase la vânzare, au fost deja epuizate. Astfel că se anunță o atmosferă incendiară.

Meciul retur nu se joacă în Ghencea

La spectacol vor contribui și cei 1000 de suporteri ai roș-albaștrilor. Oficialii celor de la csa steaua au obținut acest număr mare de bilete cu o singură condiție. Omologii giuleștenilor au cerut ca partida retur, cea în care elevii lui Ion Ion vor fi gazde, să se dispute pe un teren similar. Care să le permită și suporterilor vișinii să vină în număr mare la meci. S-a și semnat un protocol în acest sens, ba chiar s-au și vehiculat deja câteva variante.

csa steaua a refuzat stadionul Dinamo

Cum terenul 5 din Complexul Ghencea nu poate găzdui decât 1000 de locuri, cum terenul mare nu mai poate fi utilizat deloc pentru partide oficiale, cei de la Armată au propus ca variante stadioanele din Chiajna și Berceni. A mai fost propusă și varianta Dinamo, acolo unde Rapid a mai disputat un meci. Numai că aceasta a picat din start din mai multe motive. Cei de la csa nu doresc să joace meciurile de acasă în fieful roș-albior. Plus că ar fi existat riscul unor încăierări între suporteri.

Sursa: digisport.ro

Doreşti ca AFC Rapid, Academia Rapid și ACS Rapid FNG să devină un tot unitar?

Loading ... Loading ...
Loading...

4 COMENTARII

 1. sa-u epuizat toate biletele la meci ?
  daca este adevarat , si se va juca cu „casa inchisa”, este , probabil , un record absolut al tuturor timpurilor (pentru ligile inferioare) , poate chiar demn de omologat in cartea recordurilor (guiness) ??
  burleanu-le , mai pune-ti o pereche de ochelari de tembel , si intelege ce vrea publicul de la voi : traditie , istorie , dreptate !
  convoaca-ti cex-ul si luati hotariri revolutionare .de exemplu :
  stabilirea unui numar minim de bilete vindute intr-un sezon pentru a putea juca in ligile profesioniste
  promovarea masiva din ligile inferioare a unor echipe / orase cu mare traditie (de exemplu , minimum 2 din municipiul bucuresti) daca cumuleaza un numar de criterii
  etc, etc

LĂSAȚI UN MESAJ