CS Rapid s-a întărit înainte de începutul sezonului

cs rapid
CS Rapid la volei

Echipele de volei, masculin și feminin, ale CS Rapid București, se pregătesc intens de startul campionatelor Diviziei A2. La băieți, antrenorul Aurel Ioniță a anunțat o serie de transferuri spectaculoase, care vor mări exponențial forța de joc a echipei noastre. Astfel, au venit de la steaua voleibaliști precum Crăciun, Tofan sau Marinca. În timp ce de la Dinamo l-am transferat pe Ionuț Sandu. Lista noilor achiziții se completează cu doi juniori de lot național, Holotă și Bratu. Ambii aduși de la Colegiul Tehnic Feroviar ”Mihai I” București.

CS Rapid aşteaptă să înceapă sezonul şi la baschet

Echipa noastră masculină va debuta în sezon pe 14 octombrie, cu un meci pe teren propriu, împotriva celor de la Piatra Neamț. Până atunci însă, pe 7 octombrie, voleibalistele rapidiste, conduse de Mihai Duță și Nicolae Armeanu, joacă într-o deplasare ”scurtă”, la Colegiul Tehnic Feroviar ”Mihai I”. De asemenea, echipele rapidiste de baschet așteaptă informarea oficială din partea Federației Române de Baschet. Cu privire la începerea competițiilor oficiale ale sezonului 2017-2018.

Sursa: clubulrapid.ro

Doreşti ca AFC Rapid, Academia Rapid și ACS Rapid FNG să devină un tot unitar?

Loading ... Loading ...
Loading...

1 COMENTARIU

  1. probabil vom promova la nesfârșit, fără să ne înscriem în liga superioară.
    este ca un poker pe bețe de chibrit.
    voleiul și baschetul au fost sacrificate pt. o echipă pe care scrie amăgire, că în sport ori iei trofee, ori nu exiști.
    poate că ar fi bine ca nenea admin să ceară un interviu ocrotitorului sportului din sector (care vrea, la pachet și academia dar si pe rapid1923) și să-l întrebe cum e cu frecția diana la un picior de lemn, dacă mai e valabilă și în capitalism.

LĂSAȚI UN MESAJ