ANALIZĂ / Carmen poate lua jack-pot-ul pe Giuleşti!

ProSport Giuleşti csa steaua - academia rapid
csa steaua - Academia Rapid pe Giuleşti

Organizarea meciului Academia Rapid – Carmen pe Giuleşti pare o mişcare foarte inteligentă pentru ambele părţi. În primul rând, echipa Primăriei Sectorului 1 se simte ca peştele în apă pe legendarul teren. A câştigat aici aproape toate partidele până acum, inclusiv cea considerată în deplasare cu AFC Rapid şi, în mod normal, o va învinge şi pe Carmen. Echipă bună, dar care a avut o prăbuşire simţitoare după primele cinci etape. Teoria oficială a celor de la Carmen a fost aceea că partida se joacă pe stadionul ce poartă numele lui „Valentin Stănescu” pentru a omagia celebrul om de fotbal.

Preţuri între 10 şi 50 lei

Acesta a jucat la Carmen, dar şi la Rapid. Cu aceasta din urmă a câştigat titlul în 1967. În fine, istoria o ştim, iar mişcarea de PR pare una grozavă din toate punctele de vedere. Cei de la Carmen ar putea însă da o veritabilă lovitură financiară în acelaşi timp. Cum intrarea generală este 10 lei, iar la tribuna 0 şi VIP 50 lei, ne gândim cam ce încasări ar avea gazdele partidei la final. În mod normal, pentru această partidă pe Giuleşti ar trebui să vină câteva mii de susţinători ai Academiei Rapid. Şi făcând o medie între meciurile cu csa steaua şi Asalt ar fi de aşteptat să vină undeva în jur de 8.000 de oameni.

La 8.000 plătitori, Carmen va încasa un întreg buget de liga a 5-a!

Ar fi clar cea mai mare asistenţă din istoria lui Carmen care, e greu de crezut, că în prezent are mai mult de câteva zeci, poate sute de fani. Tradus într-o medie la preţul biletului de intrare de 10 lei şi înmulţit cu 8.000, rezultă încasări de 80.000 lei! Adică undeva la 17.000 de euro! Cam jumătate din bugetul de care o echipă de liga a 4-a are nevoie pentru a se descurca decent într-un sezon să promoveze la pas. În contextul în care, AFC Rapid a cheltuit, cu totul, în sezonul trecut de liga a 5-a în jur de 20.000 euro. Şi a promovat de pe primul loc. Sigur, problemele financiare au fost destul de mari acolo, dar ideea de bază rămâne.

CITEȘTE ȘI  Daniel Niculae, atac subliminal la autorități: "Le era teamă că avem prea mulți"

Profit important la 8.000 plătitori pe Giuleşti

La fel de corect e câ din aceşti 80.000 se scad cheltuielile cu organizarea meciului care se pot ridica undeva la 7.000 lei. De asemenea comisionul pentru firma Eventim. Pentru biletele vândute online. Cum însă, cel mai probabil, majoritatea se vor vinde la case, acesta ar trebui să fie neglijabil. Chiar dacă undeva la 15-20 la sută din preţ. În acest context, suma curată cu care Carmen Bucureşti ar putea rămâne la finalul partidei cu Academia Rapid, la 8.000 de plătitori este de cel puţin 70.000 lei. Adică măcar 15.000 euro! Mizăm pe o atmosferă spectaculoasă în tribune la acest meci!

5 COMENTARII

  1. Adminul a scris „APROAPE TOATE MECIURILE”… nu „TOATE MECIURILE”… Cititi cu atentie inainte sa faceti afirmatii.

LĂSAȚI UN MESAJ