Arbitru de Liga 1 la Academia Rapid – csa steaua

Academia Rapid - csa steaua Giuleşti
Academia Rapid - csa steaua s-a jucat pe Giuleşti

Derby-ul de sâmbătă Academia Rapid – csa steaua, clubul aparținând Armatei, va fi condus de Iulian Dima. Arbitru central obișnuit mai degrabă cu confruntările din Liga 1 decât cu cele din eșaloanele inferioare.

Academia Rapid – csa steaua cu casa închisă

Cel mai așteptat meci din Liga 4 este Academia Rapid – csa steaua, programat sâmbătă, 14 octombrie, în Giulești, de la ora 19:15. Acesta se va derula în fața unor tribune arhipline. Cele 10.000 de tichete, scoase la vânzare, au fost deja epuizate. Astfel că se anunță o atmosferă incendiară. Pentru a nu întâmpina probleme de arbitraj, cele două formații bucureștene vor avea un ”central” pe măsură. Astfel, în urma solicitării formulate de Asociaţia Municipală de Fotbal Bucureşti, Comisia Centrală a Arbitrilor a decis ca la derby-ul de sâmbătă să fie delegat ”centralul” Iulian Dima (38 de ani). Bucureșteanul a debutat în Liga 1 în sezonul 2011-2012. La meciul Mioveni – Pandurii Târgu Jiu (scor: 0-2).

A fost în dizgraţia Comisiei Centrale

În urmă cu patru ani, arbitrul Iulian Dima a căzut în dizgraţia Comisiei Centrale, după ce a ascuns că este rudă cu un oficial stelist. Alexandru Deaconu a afirmat că arbitrul Iulian Dima a avut de mai multe ori posibilitatea să informeze CCA despre gradul de rudenie cu Marius Ianuli. Nu este totuși o noutate ca un arbitru de notorietate să fie delegat confruntărilor din liga a IV-a. Luna trecută, pe terenul 5 din Ghencea, partida dintre csa steaua şi CS FC Dinamo Bucureşti, încheiată cu scorul 8-0, a avut parte de un arbitraj top-class.

Alexandru Tudor a arbitrat Academia Rapid

Spre surprinderea spectatorilor, meciul a fost condus de omul cu cele mai multe partide în Liga 1, Alexandru Tudor! De altfel, de mai bine de trei luni, ”Brad Pitt” se ocupă de pregătirea tactică a arbitrilor de la Asociaţia Municipală de Fotbal Bucureşti. Iar soţia fostului arbitru internaţional de pregătirea fizică a acestora, scrie digisport.ro. De asemenea, Alexandru Tudor a fost la centru şi la meciul Comprest GIM – Academia Rapid din etapa precedentă.

Doreşti ca AFC Rapid, Academia Rapid și ACS Rapid FNG să devină un tot unitar?

Loading ... Loading ...
Loading...

2 COMENTARII

  1. f.r.f., treziti-va !
    prezenta unor echipe cu nume si istorie fabuloase , in liga a-4-a , stirneste o emulatie cum nu s-a mai intilnit vreodata !
    asta denota ca publicul s-a saturat de echipe comunale (sau a unor orasele) care aduc la meciuri 200-500 spectatori .
    pe de alta parte , aceasta emulatie nu va tine la nesfirsit ! este imperios necesara modificarea regulamentului de promovare la bucuresti , pentru a se permite promovarea a 2 echipe (fie si printr-un baraj)
    o steaua , sau chiar un rapid (doamne fereste) ramase in continuare in liga 4 , vor intra in indiferenta , si momentul prielnic se va rata

LĂSAȚI UN MESAJ