Alex Ioniţă: „Pot fi cel puţin la fel ca Budescu!”

Ioniţă
Ioniţă

Alexandru Ioniță 2 a bifat prima apariție sub tricolor. Mijlocașul ofensiv de la Astra a intrat în minutul 79, în locul lui Budescu. Acesta fiind autor al unei duble joi seară, la Ploiești (33, 37). Nu a avut vreo realizare, însă pentru moralul jucătorului în vârstă de 22 de ani contează enorm șansa oferită de Cosmin Contra. Budescu a fost omul meciului, dar tânărul crescut în umbra sa la Astra crede că îi poate călca pe urme cu succes. „Pot să fac ceea ce face și el pe teren”, spune Ioniță plin de încredere. Mulțumit că i-a fost din nou coleg mijlocașului ofensiv care în această vară s-a transferat de la gruparea din Giurgiu la fcsb.

Ioniţă s-a sufocat din cauza emoţiilor

„Am avut foarte mari emoții, chiar m-am și sufocat. Sper să prind cât mai multe minute și să demonstrez și la națională ce am demonstrat până acum la Astra”, a spus Alexandru Ioniță 2 la finalul meciului România – Kazahstan. „Așteptam momentul, pentru că era un scor favorabil pentru noi și îmi doream să debutez la echipa națională. E foarte important pentru mine, ca jucător. Sper să adun cât mai multe selecții și cât mai multe minute pentru echipa națională a României și să îi reprezint cu mândrie pe cei de acasă. Visam la acest moment de când am început să joc la Astra. Până acum câteva luni, nu puteam spune că am pretenții să ajung la echipa națională. Prin evoluțiile mele am demonstrat că merit să fiu aici și sper să fiu cât mai des, să nu fie o întâmplare”, a mai spus mijlocașul ofensiv de la Astra.

CITEȘTE ȘI  IMPORTANT | Alex Ioniță II și-a aflat suspendarea pentru dopaj

Vrea să îl depăşească pe Budescu

„Le mulțumesc foarte mult suporterilor, nu mă așteptam. Atunci când am ieșit la încălzire majoritatea mă aplaudau. Şi își doreau la fel de mult ca mine să intru pe teren. Am rămas plăcut surprins! Le promit că nu o să îi dezamăgesc și că vor fi mândri de mine pe viitor. Cred că o să am evoluții cel puțin ca ale lui Budescu. Pentru că în această dată a fost incredibil. Știu că pot să fac ceea ce face și el pe teren. Ați văzut reacția publicului, nu mai trebuie să spun eu. Mă bucur că am reușit să fiu coleg cu el la Astra și acum la națională. Am foarte multe de învățat de la el”, a încheiat Alexandru Ioniță 2.

Sursa: digisport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ