Alex Ioniţă a debutat la echipa naţională!

Alex Ioniţă
Alex Ioniţă a debutat la naţională

Alex Ioniţă, fotbalistul crescut de Rapid, a fost convocat în premieră la echipa naţională. Cu numărul 22 pe spate, care, în mod normal îi aparţine lui Cristi Săpunaru, Bulgaru’ a şi debutat. Chiar într-un meci oficial. Alex Ioniţă a intrat în minutul 79 al partidei România – Kazahstan 3-1. Culmea, în momentul debutului, numărul 10 de la Astra are 22 de ani. Exact ca numărul de pe spate, ce poartă atâtea semnificaţii.

Alex Ioniţă în locul lui Budescu

Alex Ioniţă i-a luat locul fostului său coleg de la Astra, Constantin Budescu. Fotbalistul declarat rapidist înfocat a preluat astfel, momentan, ştafeta chiar de la Cristi Săpunaru. Care, din păcate, nu a fost convocat de această dată. Să sperăm că la următoarea campanie a echipei naţionale Săpun va reveni printre cei convocaţi. Pentru că este unul dintre puţinii fotbalişti care chiar merită să fie la prima reprezentativă.

Meciuri la naţionalele de juniori şi tineret

Cu toate că abia acum a debutat pentru prima reprezentativă, Alex Ioniţă are ştate vechi la lotul naţional. Mijlocaşul rapidist a evoluat cinci partide la naţionala U19 a României, dar şi patru la cea U21. În acest sezonu, Bulgaru’ a preluat numărul 10 la Astra. Şi este unul dintre cei mai constanţi jucători ai lui Edi Iordănescu. Sperăm ca următoarea campanie de calificare să îl aibă pe el, alături de Cristi Săpunaru, în prim plan. Pentru că cei doi rapidişti pur-sânge sunt, într-adevăr, fotbalişti remarcabili.

Doreşti ca AFC Rapid, Academia Rapid și ACS Rapid FNG să devină un tot unitar?

Loading ... Loading ...
Loading...

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ