Academia Rapid a bătut cu 8-0. El a dat cinci goluri!

Academia Rapid
Andrei Dumitrescu a marcat pentru Academia Rapid cinci goluri

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

Andrei Dumitrescu (16 ani) a marcat cinci goluri în partida de cupă. Dintre Academia Rapid și Milanneto (L5), câștigat de giuleșteni cu 8-0, scrie RAPID TV. Dumitrescu este golgheterul grupei 2001 și se anunță viitorul mare atacant al Rapidului. Pentru Academie au mai marcat Dumitru, F. Sandu și Burcea. În lotul rapidist au fost cinci jucători de 16 ani, de la grupa lui Mihai Iosif. Daniel Niculae a fost înlocuit în minutul 29, însă accidentarea lui nu este serioasă.

Andrei Dumitrescu a intrat în locul lui Daniel Niculae

Iată echipa pe care a aliniat-o Academia Rapid: Manea – Boian, Matei, Iacob (60′ Cazan), Lădaru – Dumitru (65′ Sandu), Burcea – Duriță, Niculae (29′ A. Dumitrescu), Dovleac (65′ Bordei) – Bădiță (46′ A. Nițu). Academia s-a calificat în faza următoare a Cupei României, pe București, acolo unde a mai ajuns și csa steaua. Interesant este că Andrei Dumitrescu este cel care a intrat în locul lui Daniel Niculae. Pentru a face mai clar impactul pe care juniorii de la grupa 2001 o au asupra Academiei Rapid, vom analiza puţin mai în detaliu prezenţa lor.

Academia Rapid 2001, fostul AFC Rapid 2001

Cazan, Nițu, Bordei, Sandu și A. Dumitrescu sunt jucătorii propuși de Mihai Iosif pentru viitor, ultimii doi trecându-și numele și pe lista marcatorilor. Mai mult, Andrei Dumitrescu a marcat de cinci ori, aşa cum am mai scris. Grupa de juniori 2001 este campioană regională, titlu obţinut însă la AFC Rapid. Academia Rapid 2001 are numai victorii în actualul sezon, unde are numai victorii, una dintre ele chiar în fața lui CS FC Dinamo. Munca de ani de zile a lui Mihai Iosif, cel care a crescut această grupă și a ținut-o unită, începe să-și arate roadele. Academia Rapid – AFC Rapid se va disputa în meci direct în etapa a 14-a.

Din păcate, chiar dacă a fost intrarea liberă, victoria a fost văzută de puţini spectatori. Academia Rapid – CS Milanneto a fost urmărit de la faţa locului de numai aproximativ 100 de suporteri. Totuşi, faptul că partida s-a jucat miercuri, la ora 15, a avut un rol important.

4 COMENTARII

  1. Normal ca putini suporteri, daca se pune meciul la orele alea porno. Cine dracu poate sa ajunga la meci ca si daca lucrezi in ture, nu ajungi. Daca il puneau la ora 19 mai ziceam.