70 de ani de la primul Rapid – steaua

Rapid
Rapid - steaua

Rivalitatea dintre Rapid și steaua datează chiar de la înființarea abuzivă a echipei armatei, din 1947. În urmă cu fix 70 de ani, duelul cu steaua își desfășura primul episod. Într-o zi de iarnă, pe 4 decembrie 1947. În etapa a IX-a a ediției 1947/48. Rapidul, pe atunci CFR București, câștiga prima întâlnire din istorie, 1-0. Pe stadionul proaspetei înființate ASA București, scrie RAPID TV.

Singurul gol pentru Rapid marcat de Lungu

Singurul gol al partidei a fost marcat de Lungu, în secunda 10, atunci când acesta a împins în poartă mingea oprită într-o baltă la doi metri de linia porții. În acel sezon, CFR București avea să termine pe locul 3, iar steliștii pe 14. Sâmbătă, de la ora 19:15, stadionul Giulești va programa un nou episod între două echipe ce reprezintă Rapidul și steaua, Academia – csa. Stadionul se anunţă a fi plin cu ocazia acestui meci!

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* indicates required

5 COMENTARII

  1. Ce program este la casieria de la stadion ? Asta este o informatie esentiala si nu gasesc pe nicaieri nicio informatie.

  2. nu am invatat asa ceva in bukarest imi pare rau pentru tine, eu nu scriu cu capslock ca tine sa para interesant . rapid e rapid si atat

  3. dar de ce nu scrii ca in liga 2( divizia B ) anii 80 rapid si steaua aveau galerii infratite, ca rapidul juca pe stadionul ghencea jocurile de-acasa ?