Vesti proaste pentru suporterii Academiei Rapid

Academia Rapid
Academia Rapid, foto: gsp.ro

Intr-un comunicat postat pe pagina lor oficiala de facebook, cei de la CS Victoria Bucuresti, anunta suporterii Academiei Rapid ca accesul la partida de maine se va face doar in baza invitatiilor, stadionul Coresi neputand gazdui un numar mai mare de suporteri.

Partida dintre Victoria si Academia Rapid, contand pentru etapa a 4-a din L4 Bucuresti, va avea loc maine, cu incepere de la ora 17, pe stadionul Coresi.

CITEȘTE ȘI  SONDAJ | Pe cine vrei în poartă la meciul CSM Gloria Buzău - FC Rapid 1923?

8 COMENTARII

  1. Am o mare rugaminte la suporterii care au fost azi la meciul cu victoria daca se poate sa fiti un pic mai cu respect am vazut ca 3 sferturi din meci ati injurat ca la usa cortului in loc sa cintati despre Rapid si sai incurajati, va multumesc si pe viitor sa auzim de bine Hai Rapid.

  2. Păi măi fraților amărâți, dacă nu ai un teren de joc cu dimensiuni regulamentare și (măcar) o tribună cu 250 -300 de locuri nu te înscrii în competiția Ligii a IV-a. Stai acolo, în liga a V-a, până îți faci tribună. Este extrem de frustrant să știi că echipa ta favorită joacă în sector la tine (ca ex) și tu nu poți intra să-i vezi pe jucători evoluînd.

  3. M-Am uitat pe programul telekom,nu scrie nicăieri ca ar fi televizat. Nici pe pagina de fb. Dacă ai mai multe detalii lasă un link ceva.

  4. Parcă era vorba că toate echipele din liga 4 București,dar și alte județe,trebuie să aibă închiriate stadioane cu tribune,și mai ales cele care joaca cu Academia Rapid. Acest meci în acest caz trebuie televizat obligatoriu. Apropo până la urmă promovează doua echipe în liga 3 din seria Bucuresti?

LĂSAȚI UN MESAJ