Top 10 Comedii

Site-ul betit.ro a realizat un top 10 al celor mai bune filme de comedie. Vi-l prezentam si noi in cele ce urmeaza, nu inainte de a ne spune daca filmul tau preferat nu se afla in lista de mai jos. Asadar:

10. Dirty Grandpa

Începem acest top cu Dirty Grandpa, un film de comedie foarte amuzant a carui poveste se desfasoara în mare parte în Florida. Este vorba despre un bunic ce se duce cu nepotul lui în Florida, chiar înainte de nunta acestuia. Întâmplarile din film sunt extrem de amuzante, recomand sa îl vedeti cu prietenii.

9. Deadpool

Probabil ca ati vazut acest film, dar chiar si asa, îsi merita prezenta în acest top, fiind unul dintre cele mai amuzante filme din categoria SF ale anului. Deadpool este un fel de supererou mai „nebun”, face glume proaste dar la care râzi, pentru ca stii ca sunt proaste…stiu suna destul de aiurea, însa cam în asta consta filmul. Este super si tot asa merita vizionat cu prietenii sau familia.

8. Wardogs

War Dogs este un film foarte bun ce îsi merita cu desavârsire locul în topul celor mai bune filme ale anului 2016. Acesta vine cu umor de buna calitate, un film cu actiune si drama ce cu siguranta îti va încânta ochii si urechile. În acest film este vorba de doi prieteni din copilarie ce se reîntâlnesc peste ceva ani si fac afaceri pentru a se îmbogatii. Cum se termina… va recomand sa va uitati la film, cu siguranta va va impresiona sfârsitul. Filmul este bazat pe fapte reale, conform distribuitorilor.

7. The Brothers Grimsby

În filmul The Brothers Grimsby este vorba despre doi frati, Sebastian si Nobby, acestia au fost despartiti la copilarie iar peste ani unul devine un asasin CIA iar altul un simplu om, sarac din punct de vedere financiar. Cei doi frati se întâlnesc si vor forma o echipa pentru a salva lumea. Filmul este foarte interesant, vi-l recomand pentru umorul desavârsit. Recomand sa vedeti filmul cu colegi si nu neaparat cu familia din cauza limbajului si a scenelor…

6. Zootropolis

Mi-a fost greu sa aleg între Zootropolis si alte filme de animatie din anul acesta, însa cred ca Zootropolis este cel mai bun… desigur mai jos aveti si alte recomandari din anul 2016. Cu siguranta vârsta nu va conta iar filmul acesta va fi si pe placul tau, este o animatie bine facuta cu un final exploziv.

5. Baywatch

Un film bun, din trailer reiese ca fiind un film cu umor subtire, actori de calitate, deci rezultatul cred ca va fi pe masura.

4. Piratii din Caraibe

Si da, o veste extrem de buna pentru fanii seriei Pirates of the Caribbean, acesta va fi un nou film cu Johnny Depp, despre care speram sa fie bun.

3. The Boss Baby

La categoria animatii cred ca unul dintre cele mai bune filme ale anului 2017, daca chiar cel mai bun film de comedie va fi The Boss Baby, este clar, acest film vine cu un umor bun, iar întâmplarile din acesta sunt aproape similare cu cele din „Littleman (2006)”, însa animatia, din perspectiva mea o sa iasa ceva mai bine.

2. Fist Fight

Ca de început de an în 2017 vom putea vedea un film bun ca fiind Fist Fight, un film cu actori precum Ice Cube si Charlie Day, vor face din acest film sa fie o senzatie.

  1. A dog’s Purpose

Un film de nota 10.