Softul tabelei şi Horia Manoliu, între mit şi realitate

Horia Manoliu
Horia Manoliu, acuzat de furtul softului, dar tabela merge

Acuzat vehement că a sustras softul tabelei de marcaj din Giuleşti, preşedintele AFC Rapid, Horia Manoliu pare a avea acum un as în mânecă. Nu că ar conta prea tare, fiindcă este o situaţie ridicolă. La fel cum erau şi aceste acuze propagate fără dovezi incriminatoare. E adevărat, nici el nu a explicat vreodată, public, ferm, care este situaţia. Nu mai contează. După mult timp, pe Giuleşti, tabela s-a aprins. La meciul Academia Rapid – Progresul 2005, scor 13-0. Reactivarea acesteia în toată splendoarea a dat naştere la reacţii.

Provocarea ce îi ia apărarea lui Horia Manoliu

Pagina de Facebook FC Rapid Bucuresti a lansat o provocare pentru rapidişti. În sensul că dacă erau probleme de acest fel, în mod logic, ea nu putea fi activată de nicio altă persoană străină de AFC Rapid. Fără voia lui Horia Manoliu. Mai ales că nu e un simplu proiector activat de un laptop. Situaţia este, într-adevăr, jenantă în esenţă. Dar aşteptăm şi comentarii din partea voastră să ne spuneţi ce opinii aveţi!

Doreşti ca AFC Rapid, Academia Rapid și ACS Rapid FNG să devină un tot unitar?

Loading ... Loading ...
Loading...

3 COMENTARII

  1. suporterii s-au dumirit pe cine or sa sustina ! cum AFC Rapid si manoliu se indreapta tot mai mult spre faliment (nu inteleg nici acum de unde datoriile acelea cand se stia ca au inceput , curati , pe 0 din liga a 5-a ?) , Rapidistii se pare ca s-au decis , meciul din prima etapa e doar inceputul !

  2. Ca este o lupta la varf intre entitatile numite Rapid nu mai este un secret. Din pacate sunt antrenati si suporterii in bataliile astea. Asta nu e bine, sau poate asta se urmareste. Ar fi bine ca suporterii sa-si vada de RAPID si atat.

LĂSAȚI UN MESAJ