Softul tabelei şi Horia Manoliu, între mit şi realitate

3
3701
Horia Manoliu
Horia Manoliu, acuzat de furtul softului, dar tabela merge

Acuzat vehement că a sustras softul tabelei de marcaj din Giuleşti, preşedintele AFC Rapid, Horia Manoliu pare a avea acum un as în mânecă. Nu că ar conta prea tare, fiindcă este o situaţie ridicolă. La fel cum erau şi aceste acuze propagate fără dovezi incriminatoare. E adevărat, nici el nu a explicat vreodată, public, ferm, care este situaţia. Nu mai contează. După mult timp, pe Giuleşti, tabela s-a aprins. La meciul Academia Rapid – Progresul 2005, scor 13-0. Reactivarea acesteia în toată splendoarea a dat naştere la reacţii.

Provocarea ce îi ia apărarea lui Horia Manoliu

Pagina de Facebook FC Rapid Bucuresti a lansat o provocare pentru rapidişti. În sensul că dacă erau probleme de acest fel, în mod logic, ea nu putea fi activată de nicio altă persoană străină de AFC Rapid. Fără voia lui Horia Manoliu. Mai ales că nu e un simplu proiector activat de un laptop. Situaţia este, într-adevăr, jenantă în esenţă. Dar aşteptăm şi comentarii din partea voastră să ne spuneţi ce opinii aveţi!

3 COMENTARII

  1. suporterii s-au dumirit pe cine or sa sustina ! cum AFC Rapid si manoliu se indreapta tot mai mult spre faliment (nu inteleg nici acum de unde datoriile acelea cand se stia ca au inceput , curati , pe 0 din liga a 5-a ?) , Rapidistii se pare ca s-au decis , meciul din prima etapa e doar inceputul !