Socios Rapid 1923 a sărit în ajutorul lui Berechet

costi berechet
Costi Berechet

După ce conducerea AFC Rapid Bucureşti a anunţat că 20 la sută din înbcasările de la meciul cu Academia Rapid vor fi donate lui Constantin Berechet, rapidiştii au continuat mobilizarea. Socios Rapid 1923 a postat un comunicat pe pagina de Facebook prin care îndeamnă rapidiştii să ajute la recuperarea cât mai rapidă a tânărului atacant de la AFC Rapid. Berechet a suferit o dublă fractură de tibie şi peroneu în meciul cu Romprim. Acesta a fost operat cu succes şi este aşteptat să revină pe teren în aproximativ şase luni. Mai jos aveţi, integral, mesajul postat de Socios Rapid 1923. Dar şi contul lui Costi.

„Dupa cum bine stiti, Rapidistul nostru Costi Berechet, junior al Rapidului, fost component al echipei mari acum doi ani si actual jucator al echipei AFC, a suferit o accidentare ce il va tine departe de gazon o lunga perioada de timp. Din pacate, situatia de fata nu ii va permite acestuia nici macar sa se angajeze o perioada. Si mai mult ca sigur nici clubul la care evolueaza nu se va ocupa foarte mult de situatia acestuia. Intrucat atat operatia ce a fost un succes cat si recuperarea vor avea un cost destul de mare am decis ca impreuna si cu acordul lui Costi sa il putem sprijini cu toti cei care doresc, bineinteles.”

„Iar noi cei de la Socios Rapid 1923 va vom face cunoscut contul bancar al lui Costi Berechet, in acest sens ne asiguram ca banii vor ajunge direct la fotbalist si nu vor ajunge in alte buzunare asa cum s-a mai practicat in alte cazuri. Se poate incepe chiar de azi, noi deschidem o campanie. Pentru ca cei care vor sa poate incepe sa doneze. CONT BANCAR RO30BTRLRONCRT0126659001, contul este la banca Transilvania iar numele titularului este BERECHET CONSTANTIN. Depunerile se pot face in cont la orice sucursala a bancilor Transilvania sau din conturile personale de la orice banca prin transfer bancar. Va multumim din suflet atat in numele nostru cat si al fotbalistului. Rapidistii intodeauna au fost un exemplu. Hai Rapid!”

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* indicates required

Vrei si tu una? Apasa AICI